Deaktivering af automatisk fornyelse, når du ikke længere bruger Norton

Hvis du ikke længere bruger det Norton-program, som er tilmeldt Nortons automatiske fornyelsestjeneste, kan du deaktivere Nortons automatiske fornyelsestjeneste for det pågældende program via din Norton-konto.

Hvis du fortsat vil bruge det Norton-program, som er tilmeldt Nortons automatiske fornyelsestjeneste, kan du springe deaktiveringen over og Download Norton-programmet.

Hvis du vil have refunderet beløbet for Nortons automatiske fornyelsestjeneste, kan du læse Anmodning af refundering for køb af Nortons automatiske fornyelsestjeneste.

Deaktivering af Nortons automatiske fornyelsestjeneste

1. Log på Norton.

2. På fanen Mit abonnement ud for det aktive Norton-produkt, som du vil deaktivere automatisk fornyelse for, skal du flytte skydeknappen til Fra.

3. Klik på Sluk.

4. På siden Automatisk fornyelse skal du vælge en årsag på rullelisten og klikke på Sluk.

5. Du bliver bedt om at forny abonnementet på Norton-programmet manuelt, næste gang det udløber.

Download Norton-programmet

1. Log på Norton.

Hvis du har brug for hjælp til at gendanne adgangskoden til din konto, kan løsningen findes her: Gendannelse af adgangskoden til din Norton-konto

2. Vælg det produkt, du vil downloade, på fanen Mit abonnement.

3. Klik på Download.

4. Klik på Download i vinduet Kom godt i gang.

Følg anvisningerne på skærmen, og kør og gem installationsprogrammet. Disse kan variere, alt efter hvilken browser du bruger. Hvis du gemmer filen, skal du sørge for at dobbeltklikke på den, der hvor du har gemt den efter den er overført.

Når installationsprogrammet åbnes, hentes, installeres og aktiveres programmet automatisk. Enheden viser sin beskyttelsesstatus, og du kan installere flere programmer via din Norton-konto.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100503223000EN_EndUserProfile_da_dk
Sidst ændret: 15/04/2019