NortonLifeLocks politik for opsigelse og refundering

Hvad er politikken for opsigelse og refundering?

• Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, må du endelig fortælle os det. Vores politik kan omfatte refundering, men der gælder dog visse begrænsninger, som fremgår af nedenstående vilkår. Vores politik er uafhængig af eventuelle lovsikrede rettigheder, som du allerede har.

• Forsendelse, håndtering og eventuelle afgifter kan ikke refunderes undtagen i visse stater og lande.

• Hvis du returnerer eller annullerer et Norton-program, erklærer du dig indforstået med at ville afinstallere og slette alle kopier af softwaren på din/dine enhed(er).

• Bemærk, at der muligvis gælder andre regler for annullering, returnering og refundering, hvis købet er foretaget hos eller faktureret via en tredjepart (f.eks. App Store, tjenesteudbyder, forhandler, leverandør osv.). Du kan læse mere i købsbetingelserne.

Du er velkommen til at kontakte os for at få hjælp. Det er den hurtigste måde at anmode om annullering og refundering på. Du kan også indsende en anmodning om refundering via live chat.(ikke tilgængeligt i alle lande).

Opsigelse af abonnement

• Du kan annullere dit abonnement ved at logge ind på din konto og besøge fanen Mine abonnementer, eller du kan kontakte os.

• Det skal gøres inden din faktureringsdato for fornyelse for at give os tid til behandling. Hvis du stadig bliver fornyet, bedes du kontakte os for hjælp med en refusion.

• Efter annullering fornyes abonnementet ikke automatisk. Beskyttelsen fortsætter dog i de resterende dage af den indeværende periode (som du allerede har betalt for). Du er muligvis også berettiget til refundering i overensstemmelse med nedenstående refunderingspolitik.

• Norton- og/eller LifeLock-abonnementspakker:

• Hvis du har købt en pakke (dvs. en pakke med mere end ét abonnement), kan du opsige ét abonnement eller alle abonnementerne i pakken når som helst.

• Hvis du kun opsiger en del af pakken, kan du beholde de øvrige eksisterende abonnementer, og den gældende månedlige eller årlige pris for fornyelse ændres tilsvarende. Priserne for abonnementer og fornyelse af abonnementer findes her. Hvis linket ikke kan bruges i det land, du befinder dig i, kan du kontakte os.

• Beskyttelsen fortsætter dog i de resterende dage af den indeværende abonnementsperiode (som du allerede har betalt for), hvis du opsiger hele abonnementspakken, men beskyttelsen bliver ikke fornyet automatisk.

• Du er muligvis også berettiget til refundering i overensstemmelse med nedenstående refunderingspolitik.

• Hvis du har købt abonnementet til en fast periode via vores detailkanal og har fået Virus Protection Promise ved at slå den automatiske fornyelse til for det pågældende abonnement, mister du fordelen ved Virus Protection Promise, hvis du opsiger abonnementet inden for det første år - undtagen i Japan.

Opsigelse af abonnement - kun Holland

• Du kan annullere dit abonnement ved at logge ind på din konto og besøge fanen Mit abonnement, eller du kan kontakte os.

• Det skal gøres inden din faktureringsdato for fornyelse for at give os tid til behandling. Hvis du stadig bliver fornyet, bedes du kontakte os for hjælp med en refusion.

• Hvis du opsiger abonnementet efter den første abonnementsperiode, ophører abonnementet med ret til refundering beregnet i forhold til den resterende periode, under forudsætning af at opsigelsen sker med en (1) måneds varsel.

• Hvis du opsiger dit abonnement, inden den første abonnementsperiode er udløbet, bliver det ikke fornyet automatisk. Beskyttelsen fortsætter dog i de resterende dage af den indeværende periode (som du allerede har betalt for). Du er muligvis berettiget til refundering i overensstemmelse med nedenstående refunderingspolitik.

• Norton-abonnementspakker:

• Hvis du har købt en Norton-abonnementspakke (dvs. en pakke med mere end ét abonnement), kan du opsige ét abonnement eller alle abonnementerne i pakken når som helst.

• Hvis du kun opsiger en del af pakken, kan du beholde de øvrige eksisterende abonnementer, og den gældende månedlige eller årlige pris for fornyelse ændres tilsvarende. Priserne for abonnementer og fornyelse af abonnementer findes her. Hvis linket ikke kan bruges i det land, du befinder dig i, kan du kontakte os.

• Hvis du opsiger hele Norton-abonnementspakken efter den første abonnementsperiode, ophører pakken med ret til refundering beregnet i forhold til den resterende periode, under forudsætning af at opsigelsen sker med en (1) måneds varsel. Beskyttelsen fortsætter dog i de resterende dage af den indeværende abonnementsperiode (som du allerede har betalt for), hvis du opsiger hele Norton-abonnementspakken, inden den første abonnementsperiode udløber, men beskyttelsen bliver ikke fornyet automatisk for næste periode.

• Du er muligvis også berettiget til refundering i overensstemmelse med nedenstående refunderingspolitik.

• Hvis du har købt abonnementet til en fast periode via vores detailkanal og har fået Virus Protection Promise ved at slå den automatiske fornyelse til for det pågældende abonnement, mister du fordelen ved Virus Protection Promise, hvis du opsiger abonnementet inden for det første år.

Kontakt os for at få hjælp, og hvis du vil have flere oplysninger.

Refundering: Årlige og månedlige abonnementer

Årlige abonnementer (abonnementsperiode på et år eller mere eller en kontinuerlig licens):

• Medmindre andet er angivet, er du ved køb af en årlig abonnementsfornyelse berettiget til refundering i henhold til vores 60-dages sikkerhed for tilbagebetaling, hvis anmodningen fremsættes inden for 60 dage efter købsdatoen.

• Hver årlig fornyelse er berettiget til refusion (uanset om den betales månedligt eller årligt), hvis der anmodes om det inden for 60 dage efter debitering. Refunderingen omfatter kun det, du har betalt for den indeværende periode.

• Ved køb af et årligt abonnement til 1 enhed på Norton Ultimate Help Desk er du berettiget til refundering, hvis anmodningen fremsættes inden for 60 dage efter købsdatoen eller ܺ - hvis der er tale om årlig fornyelse - inden for 60 dage efter faktureringsdatoen for fornyelsen, under forudsætning af at tjenesterne ikke har været anvendt i denne periode.

Månedsabonnementer (fornyelse fra måned til måned):

• Med mindre det udelades vil du ved køb af et månedligt abonnement være berettiget til refundering, hvis anmodningen fremsættes inden for 14 dage efter købsdatoen. Hvis du opsiger dit abonnement, bliver det ikke fornyet den følgende måned, men beskyttelsen fortsætter i de resterende dage af den indeværende periode (som du allerede har betalt for).

• Ved køb af et månedligt abonnement til 3 enheder på Norton Ultimate Help Desk er du berettiget til refundering, hvis anmodningen fremsættes inden for 14 dage efter købsdatoen eller - hvis der er tale om månedlig fornyelse - inden for 14 dage efter faktureringsdatoen for fornyelsen, under forudsætning af at tjenesterne ikke har været anvendt i denne periode.

Bemærk, at der muligvis gælder andre regler for returnering og refundering, hvis købet er foretaget hos eller faktureret via en tredjepart (f.eks. App Store, tjenesteudbyder, forhandler, leverandør osv.). Du kan læse mere i købsbetingelserne

Du er velkommen til at kontakte os for at få hjælp. Det er den hurtigste måde at anmode om refundering på. Du kan også indsende en anmodning om refundering via live chat.(ikke tilgængeligt i alle lande).

Norton Core WiFi Router

• Hvis Norton Core er defekt eller ikke virker, og det sker inden for 1) 1 år fra leveringsdatoen (hvis du har købt den på Norton.com) eller 2) 1 år fra købsdatoen (hvis du har købt den hos en autoriseret forhandler), kan du læse om mulighederne for afhjælpning i denBegrænsede hardwaregaranti.

• Hvis dit abonnement på Norton Core Security Plus er blevet fornyet automatisk, og du kontakter os inden for 14 dage efter den første månedlige betaling, er du berettiget til refundering af prisen for den første måneds abonnement. Der ydes ingen refundering for efterfølgende fornyelsesbetingelser, hvis du har et månedsabonnement.

• Bemærk, at der muligvis gælder andre regler for refundering, hvis købet er foretaget hos eller faktureret via en tredjepart (f.eks. App Store, tjenesteudbyder, forhandler, leverandør osv.). Hvis du har købt Norton Core hos en tredjepart, skal den returneres til den pågældende forhandler i overensstemmelse deres refunderingspolitik.

Du er velkommen til at kontakte os for at få hjælp. Det er den hurtigste måde at anmode om refundering på.

Norton Virus Protection Promise

• Virus Protection Promise omfatter en tjeneste til fjernelse af virus. Denne tjeneste leveres af en Norton-ekspert og kommer med et kvalificerende fornyende abonnement. Kvalificerende abonnementer inkluderer:

• de nyeste abonnementer: Norton 360 og Norton 360 med LifeLock-abonnementer samt Norton AntiVirus Plus;

• nogle andre abonnementer: Norton Security-abonnementer, Norton Core Security Plus, Norton Small Business, Norton Internet Security, Norton AntiVirus (original), Norton 360 (original) and Norton 360 Multi-Device (original).

• Hvis en Norton-ekspert ikke kan fjerne virussen fra enheden, er du berettiget til en refundering. Følgende vilkår og betingelser gælder:

• Du skal have et kvalificerende abonnement med automatisk fornyelse;

• Refunderingen bliver beregnet på grundlag af den pris, du har betalt for den indeværende abonnementsperiode. Hvis du har en Norton-pakke (et kvalificerende abonnement fra NortonLifeLock købt sammen med enten et andet tilbud fra NortonLifeLock eller et tredjepartstilbud), vil tilbagebetalingen være begrænset til producentens vejledende udsalgspris for det kvalificerende abonnement i den indeværende abonnementsperiode, og den vil ikke kunne overstige den samlede pris, som du har betalt for pakken. Tilbagebetalingen beregnes eksklusive rabatter eller modtagne tilbagebetalinger, forsendelsesgebyrer og alle afgifter, undtagen i visse stater og lande, hvor fragt, forsendelsesgebyr og afgifter kan refunderes;

• Norton Core Security Plus:

• Hvis Virus Protection Promise var en del af et gratis abonnement på et år til Norton Core Security Plus ved køb af Norton Core, ydes der ingen refundering;

• Hvis du har købt et kvalificerende abonnement, og den indeværende abonnementsperiode føjes til det gratis Norton Core Security Plus-abonnement som led i et opgraderingstilbud, bliver refunderingen beregnet ud fra den pris, du har betalt for den sidste periode af det oprindelige, kvalificerende abonnement.

• Virus Protection Promise og anmodninger om refundering, der fremsættes i forbindelse hermed, dækker kun pc'er, Mac-computere, Android- og/eller iOS-enheder, og ikke IoT-enheder (Internet of Things), som f.eks. fjernsyn, kameraer, termostater, køleskabe og babyalarmer.

• Bevis for køb kan være påkrævet, hvis det kvalificerende abonnement købes fra en tredjepart;

• NortonLifeLock er ikke ansvarlig for - og refusionen dækker IKKE skade(r), der skyldes virus;

• Den gældende lovgivning i det land, hvor fjernelsen af virussen bliver udført, kan begrænse eller ændre tilgængeligheden eller omfanget af Virus Protection Promise.

Du kan se alle oplysninger og få adgang til Norton Virus Protection Promise-vilkår og betingelser for dit land på www.norton.com/guarantee.

Undtagelser i refunderings- og opsigelsespolitikken

• Følgende køb er ikke berettiget til refusion i henhold til vores politik:

• NFR-software (software, der ikke er til videresalg) og software modtaget gratis;

• Visse Norton- og/eller LifeLock-tilbud, som indgår i en pakke med andre tredjepartstilbud;

• Visse køb, der foretages og gennemføres via en tredjepart (f.eks. App Store, tjenesteudbyder, forhandler eller leverandør osv.);

• Gentagne køb, der tidligere er blevet refunderet;

• Norton-tjenester, som allerede er blevet indløst, eller hvor konfigurationen er blevet udført;

Fortrydelsesret gældende for lande i det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og Schweiz

• Inden for det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og Schweiz har du muligvis en lovsikret ret til med eller uden særlig begrundelse at annullere købet af kontrakten inden for 14 dage fra den dag, hvor ordren er bekræftet. Det kaldes "fortrydelsesperioden".

• Du kan få flere oplysninger her: Sådan udnytter du din fortrydelsesret hos Norton.

Hjælp

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20100113164023EN
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 09/07/2020