Stop dit Norton-abonnement fra automatisk at forny

De fleste af vores tjenester tilbydes som automatisk fornyelse af abonnementer for at hjælpe vores kunder med at undgå bortfald i deres service. Med et automatisk fornyende abonnement har du kontinuerlig adgang til din service uden at skulle bekymre dig om udløbsdatoer.

Men hvis du foretrækker at annullere din abonnementsfornyelse, skal du bruge nedenstående oplysninger til at ændre dine fornyelsesindstillinger på din kontoside. Hvis du allerede er blevet debiteret og ønsker at anmode om en refusion, bedes du kontakte Members Services & Support.

Stop dit abonnement fra automatisk fornyelse

For Japan, Korea, Kina, Hong Kong og Taiwan: Hvis dit ordrenummer starter med APXXXXXXXX eller NPXXXXXXXX, eller hvis du har Norton 360 Standard Plus, skal du følge nedenstående trin for at annullere dit automatisk fornyende abonnement. Hvis dit ordrenummer er et andet, skal du besøge din Norton-butik for at administrere dine opdateringsindstillinger. Du skal bruge dit ordrenummer og din e-mailadresse, når du bestiller.

Ellers:

1. Log ind på din -konto.

2. På siden Min konto, ved siden af det abonnement, du vil annullere fornyelsen og fornyelsesgebyrer for, skal du klikke på Annuller fornyelse af abonnement.

3. Bekræft din afmelding.

Her er et par ting, du bør vide, hvis du stopper dit abonnement fra automatisk at forny:

• Dit abonnement fortsætter til slutningen af din allerede betalte abonnementsperiode, hvorefter det ophører og ikke automatisk fornyes.

• Det tager typisk et par timer fra din anmodning, før ændringen træder i kraft.

• Alle fordele ved automatisk fornyelse af abonnementer kan ophøre, når du stopper automatisk med at forny dit abonnement.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090818144126EN
Operativsystem windows,mac,android,ios
Sidst ændret: 02/11/2021