Deaktivering af Nortons automatiske fornyelsestjeneste

Dette dokument beskriver, hvordan du deaktiverer eller annullerer Nortons automatiske fornyelsestjeneste til dit program, så du i fremtiden undgår automatisk fakturering og fornyelse. Du skal muligvis følge denne vejledning, hvis du har et nyt Norton-program og har brug for at deaktivere tjenesten i et tidligere program, som du ikke længere benytter.

Hvis du annullerer automatisk fornyelse, skal du huske at forny abonnementet manuelt, før det udløber. Ellers risikerer du at miste din Norton-beskyttelse.

Hvis du allerede har betalt og vil have refunderet beløbet, skal du kontakte en Norton-supportmedarbejder via Norton Support.

Deaktivering af Nortons automatiske fornyelsestjeneste

1. Log på Norton.

2. Flyt skydeknappen hen på FRA ud for det Norton-program, som du vil deaktivere automatisk fornyelse for, på fanen Mit abonnement.

3. Vælg en årsag på rullelisten på siden Automatisk fornyelse, og klik på Fortsæt.

4. Klik på Slå fra.

Du bliver bedt om at forny abonnementet på Norton-programmet manuelt, næste gang det udløber.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090818144126EN
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 29/10/2019