Installer Norton sikkerhed til digitale enheder

Log på din konto, eller opret en ny konto for at installere Norton sikkerhed til digitale enheder på en hvilken som helst understøttet stationær computer, bærbar computer, mobiltelefon eller tablet.

Hvis du har købt Norton sikkerhed til digitale enheder hos en forhandler, eller hvis du har en produktnøgle, der endnu ikke er knyttet til din konto, skal du læse Download et Norton-program, der er købt hos en forhandler.

Hvis du har fået Norton-produktet fra en tjenesteudbyder, skal du læse Installation af Norton fra din tjenesteudbyder.

Download Norton sikkerhed til digitale enheder

1. Gå til my.norton.com og klik på Log på.

2. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

3. I portalen Mit Norton skal du klikke på Download.

Hvis du installerer på Windows 10 i S-tilstand, skal du klikke på Hent det fra Microsoft og følge anvisningerne til at installere det fra Microsoft Store.

4. På siden Kom godt i gang skal du klikke på Acceptér og download.

Hvis du er på en mobil enhed, skal du vælge det abonnement, som du vil downloade, og trykke på Næste.

Hvis du vil installere Norton sikkerhed til digitale enheder, skal du vælge en af mulighederne baseret på din enhed:

Installer Norton sikkerhed til digitale enheder på Windows

1. Når programmet er downloadet, skal du køre installationsprogrammet fra browseren.

• I Internet Explorer eller Microsoft Edge skal du klikke på Kør.

• I Firefox eller Safari skal du i øverste højre hjørne klikke på download-ikonet og derefter klikke på Norton-installationsprogrammet.

• I Chrome skal du klikke på Norton-installationsprogrammet i nederste venstre hjørne.

2. Hvis vinduet til Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

Følg anvisningerne på skærmen for at gennemføre installationen.

Installer Norton sikkerhed til digitale enheder på Mac

Norton-programmet understøttes kun på Mac OS X 10.7.5 (Lion) og nyere. Hvis du har OS X 10.6 eller en ældre version på din Mac-computer, skal du opgradere operativsystemet til en version, der understøttes.

Hvis du ønsker at installere en Norton produktversion 8.x eller nyere, skal du have Mac OS X 10.10.x eller nyere.

Symantec anbefaler, at du klikker på Norton-licensaftale og læser licensaftalen, før du installerer Norton.

Installer Norton sikkerhed til digitale enheder på Android

1. Tryk på Hent den på Google Play under Download Norton fra Google Play.

Du bliver sendt videre til Play-butikken.

2. Tryk på Installer for at installere appen.

3. Tryk på Åbn, når installationen er færdig.

4. Læs Norton-licensaftalen, og klik på Fortsæt.

Norton Mobile Security udfører den første konfiguration og kører LiveUpdate, en anti-malware-scanning og en App Advisor-scanning. Når konfigurationen er færdig, skal du logge på din Norton-konto for at bruge alle funktionerne i Norton Mobile Security.

5. Tryk på menuikonet i øverste venstre hjørne og derefter på Log på.

6. Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto, og tryk derefter på Log på.

Hvis du oplever nogen problemer med at installere Norton Mobile Security, skal du kontrollere, at den nyeste version af Google Play-appen og alle de nyeste systemopdateringer er installeret på enheden.

Installer Norton sikkerhed til digitale enheder på iPhone eller iPad

1. Tryk på Hent den på App Store under Download Norton fra App Store.

Du bliver sendt videre til App Store.

Hvis du bruger en iPad, skal du trykke på Installer Norton til iPad og følge vejledningen på skærmen.

2. Tryk på Hent og derefter på Installer.

3. Tryk på Åbn for at starte Norton Mobile Security-appen, når den er downloadet.

4. Læs Norton-licensaftalen, og klik på Fortsæt.

5. Tryk på Log på.

6. Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto, og tryk derefter på Log på.

Sørg for at bruge den mailadresse og adgangskode, som blev brugt i forbindelse med købet af Norton Mobile Security eller det Norton-program, som indeholder Mobile Security (såsom Norton Security eller Norton 360).

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090708112600EN
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 18/11/2019