Kom i gang med Norton Cloudbackup

Cloud Backup opbevarer og beskytter vigtige filer og dokumenter som et forebyggende middel til datatab pga. harddisk-fejl, stjålne enheder og endda ransomware.

Inden du kører Norton Backup, skal du oprette et backupsæt, som definerer, hvilke filer der skal sikkerhedskopieres. Du kan også angive den placering, som filerne skal sikkerhedskopieres til, og hvornår backupprocessen skal køre. Du kan sikkerhedskopiere filer til skyen via Norton Cloud Backup eller til dine egne eksterne drev.

TRIN 1

Oprettelse af et backupsæt

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. I Mit Norton-kontrolpanelet, ved siden af Cloudbackup, skal du klikke på rullemenuen og vælge Administration af backupsæt.

Du skal muligvis scrolle ned for at finde Cloudbackup feltet.

3. Klik på Opret nyt sæt i vinduet Indstillinger for backup.

4. Navngiv backupsættet i det vindue, der vises, og klik på OK.

5. Markér en eller flere filkategorier, som der skal tages backup af, under Filtyper på fanen Hvad.

6. Vælg Sikker cloudlagerplads i kolonnen Destination på fanen Hvad.

Hvis du ikke har aktiveret cloudbackup, skal du klikke på linket Aktivér gratis og følge instruktionerne.

7. Brug listen Planlæg på fanen Hvornår til at vælge den backuptidsplan, som passer bedst til dine behov.

8. Klik på Gem indstillinger.

TRIN 2

Sådan køre du Norton Cloud Backup

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. Klik på Kør backup ud for Cloud-backup i kontrolpanelet Mit Norton.

3. I vinduet Kør backup skal du vente på, at backup-opgaven er færdig. Det kan tage noget tid afhængigt af størrelsen på backup-sættet.

4. Når backup-opgaven er fuldført, skal du klikke på Luk.

Tips

• Norton Cloud Backup fungerer kun i Windows.
  • Du skal være logget ind på dit Norton-produkt for at bruge Cloudbackup-funktionen.
  • Første gang du kører backup, kan det tage noget tid for dit Norton-program at undersøge og kopiere alle filerne på computeren. Processen kan tage længere tid, hvis internetforbindelsen er langsom.
  • Dit Norton-program tager ikke automatisk backup, hvis backupdestinationen er Lokal backup. Backup til lokale lagerenheder kræver din medvirken.
  • Hvis sikkerhedskopieringen ikke gennemføres, foreslår dit Norton-program mulige årsager som f.eks. utilstrækkelig lagerkapacitet eller begrænsninger pga. hastigheden. Kontroller altid, at der er forbindelse til internettet, og at lagerenhederne er tilsluttet og tændt, når du kører backup.

Video: Hvordan konfigureres og køres Cloudbackup

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v19213795
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 14/05/2024