Beskyt dine data med Norton Cloudbackup

Vigtigheden af at tage backup af filer

Hvis dit abonnement inkluderer backup, kan du gemme vigtige billeder og filer sikkert online. Visse Norton-abonnementer har en specifik mængde gratis lagerplads, og du kan købe ekstra plads, hvis du har brug for det.

Norton Cloudbackup-funktioner er kun tilgængelige på Windows og kræver, at din enhed har et internetabonnement, som kan aktiveres for at sikre automatisk, sikker cloudbackup til dine pc'er. Dette giver dig mulighed for at gemme vigtige filer og dokumenter og beskytte dem mod harddiskfejl, stjålne enheder og endda ransomware.

Video: Activate Secure Cloud Backup

Video: Create and run Norton backup sets

Video: Restore files from a backup set

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v99958806
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 15/07/2020