Løsning af problemer med lagerplads i Cloudbackup

Dette problem opstår, hvis du har opbrugt hele din onlinelagerplads, eller hvis der ikke er nok plads til at lave onlinebackup.
Du kan gøre følgende:

• Opgrader dit abonnement for at få mere plads. Besøg Nortons websted for at få mere at vide om de funktioner og fordele, der følger med de andre abonnementer. Hvis du har brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte Kundeservice og support (eller)

• Fjern nogle af de ældre filer, der er blevet sikkerhedskopieret, for at frigøre mere plads

Du kan slette et backupsæt, hvis du ikke længere har brug for det. Du kan ikke slette et backupsæt, hvis der kun er oprettet ét. Du kan dog lave et nyt backupsæt først og derefter slette det gamle.

Sletning af et backupsæt

1. Højreklik på Norton-programikonet i meddelelsesområdet på proceslinjen, og klik derefter på Åbn Norton 360.

2. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Backupsæt.

3. Vælg det backupsæt, du vil slette, på rullelisten Backupsæt i vinduet Indstillinger for backup.

4. Klik på Slet.

5. Gør et af følgende i vinduet Slet backupsæt:

• Hvis du vil slette det aktuelle backupsæt, skal du vælge Slet backupsæt.

• Hvis du vil slette det aktuelle backupsæt og de filer, der allerede er sikkerhedskopieret, skal du vælge Slet backupsæt og filer.

6. Klik på Ja.

Slet backup-sæt fra din Norton-konto

1. Log på din konto.

2. Gå ind på siden Mit Norton, find Cloud-backup, og klik på Vis backup-sæt.

De eksisterende backupsæt, der er i brug, er vist.

3. For at slette et backupsæt, klikkes på papirkurvsikonet på backupsættet, som du ønsker at slette.

4. I Slet backupsæt-bekræftelsesvinduet klikkes på Slet.

Klik på Annullér for at vise backup-siden uden at slette backup-sættet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128450551