Køb af mere cloudlagerplads

Abonnementet på Norton-programmet inkluderer en mængde sikker cloudlagerplads. Når Norton-programmet foretager en cloudbackup, beregnes den nødvendige pladsmængde. Hvis du ikke har nok cloudlagerplads til en backup, vises der en besked i Norton-programmet, og du får mulighed for at købe mere plads.

Du behøver imidlertid ikke vente, til der vises en besked i Norton-programmet om, at der er behov for mere cloudlagerplads. Du kan købe mere lagerplads når som helst.

Der er ikke mulighed for at købe yderligere onlinelagring til Norton 360-abonnementerne. For Norton 360-abonnementer skal du opgradere til det næste højere abonnement. Kontakt Kundeservice og support for at få yderligere detaljer.

Der skal være oprettet forbindelse til internettet, hvis du vil købe mere cloudlagerplads.

NortonLifeLock stiller 25 GB cloudlagerplads til rådighed for hver Norton-produktnøgle Du kan dele den cloudlagerplads, der er tildelt din Norton-konto, blandt dine computere. Hvis du eksempelvis har to computere, som har Norton-programmer installeret og som er registreret med den samme Norton-konto. Du kan dele lagerpladsen mellem de to computere. Du bruger 10 GB cloudlagerplads til den første computer. Når du aktiverer cloudlagerpladsen for den anden computer ved hjælp af den samme Norton-konto, kan denne computer bruge de resterende 15 GB plads.

Cloudlagerpladsen varierer, afhængigt af hvilket program du bruger.

Video: How to purchase additional online backup storage

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6958560
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/01/2021