Køb af mere cloudlagerplads

Abonnementet inkluderer en mængde sikker cloudlagerplads. Når Norton-programmet foretager en cloudbackup, beregnes den nødvendige pladsmængde. Hvis du ikke har nok cloudlagerplads til en backup, vises der en besked i Norton-programmet, og du får mulighed for at købe mere plads.

Du behøver imidlertid ikke vente, til der vises en besked i Norton-programmet om, at der er behov for mere cloudlagerplads. Du kan købe mere lagerplads når som helst.

Der er ikke mulighed for at købe yderligere onlinelagring til Norton 360-abonnementerne. For Norton 360-abonnementer skal du opgradere til det næste højere abonnement. Kontakt Kundeservice og support for at få yderligere detaljer.

Der skal være oprettet forbindelse til internettet, hvis du vil købe mere cloudlagerplads.

Vi stiller 25 GB cloudlagerplads til rådighed for hver produktnøgle. Du kan dele den cloudlagerplads, der er tildelt din Norton-konto, blandt dine computere. Hvis du eksempelvis har to computere, som har Norton-programmer installeret og som er registreret med den samme Norton-konto. Du kan dele lagerpladsen mellem de to computere. Du bruger 10 GB cloudlagerplads til den første computer. Når du aktiverer cloudlagerpladsen for den anden computer ved hjælp af den samme Norton-konto, kan denne computer bruge de resterende 15 GB plads.

Cloudlagerpladsen varierer, alt efter hvilket abonnement du har.

Sådan køber du ekstra cloudlagerplads i forbindelse med en backup

1. Klik på Køb mere plads, når Norton-programmet giver dig besked om, at der skal bruges mere cloudlagerplads.

Nu åbnes der en sikker webside i browseren, hvor du kan købe ekstra cloudlagerplads.

Det er ikke alle Norton-produkter, der giver mulighed for at købe ekstra lagerplads.

2. Følg anvisningerne på skærmen.

Sådan kan du købe ekstra cloudlagerplads når som helst

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Mere lagerplads.

Nu åbnes der en sikker webside i browseren, hvor du kan købe ekstra cloudlagerplads.

3. Følg anvisningerne på skærmen.

Video: Sådan køber du mere plads til onlinebackup

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6958560
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 20/11/2021