Aktivér Norton- cloud backup til at beskytte dine billeder og vigtige filer

Vidste du at? Med mange abonnementer kan du udvide Norton-beskyttelsen til flere enheder uden yderligere omkostninger.

Flere oplysninger

Når der tages regelmæssig backup, er dine data beskyttet i tilfælde at, at du bliver ramt af ransomware eller anden malware, eller hvis du kommer ud for hardwareproblemer, der ikke kan løses. Hvis dit Norton-abonnement omfatter cloudbackup, får du en mængde gratis cloudlagerplads og mulighed for at købe mere lagerplads, når behovet opstår. Med Norton kan du også gemme dine backupfiler til din egen lokale lagerenhed.

Før du foretager din første backup, skal du aktivere Norton Backup.

Hvis du vil bruge cloudbackup, skal du sætte indstillingen Begrænsning af netværksanvendelse i vinduet Indstillinger for firewallen til Ingen begrænsning.

Du kan få flere oplysninger i artiklen Sådan fastsætter du Norton-programmets internetforbrug.

Sådan aktiverer du Norton-cloudbackup

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Konfigurer nu.

3. Klik på Gem indstillinger, og klik derefter på Luk.

Video: Sådan aktiverer du onlinebackup

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6958554
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 03/07/2019