Sådan aktiverer du Norton Cloudbackup

Når der tages regelmæssig backup, er dine data beskyttet i tilfælde at, at du bliver ramt af ransomware eller anden malware, eller hvis du kommer ud for hardwareproblemer, der ikke kan løses. Hvis dit Norton-abonnement omfatter cloudbackup, får du en mængde gratis cloudlagerplads og mulighed for at købe mere lagerplads, når behovet opstår. Med Norton kan du også gemme dine backupfiler til din egen lokale lagerenhed.

Før du tager din første backup, skal du aktivere Cloud-backup.

Hvis du vil bruge cloudbackup, skal du sætte indstillingen Begrænsning af netværksanvendelse i vinduet Indstillinger for firewallen til Ingen begrænsning.

Du kan få flere oplysninger i artiklen Sådan fastsætter du Norton-programmets internetforbrug.

Sådan aktiverer du Norton Cloudbackup

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Backupsæt.

3. Klik på fanen Hvor i vinduet Sikkerhedskopiindstillinger.

4. Klik på linket Aktivér gratis under Sikker cloudlagerplads.

5. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto og derefter klikke på Log på.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6958554
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 15/07/2020