Gendannelse af billeder, musik eller andre vigtige filer fra Norton-backupsæt

Det er nemt at gendanne dine Norton-backupdata, hvis du bliver udsat for et ransomware- eller andet malwareangreb, eller hvis du kommer ud for hardwareproblemer, der ikke kan løses. Du kan gendanne hele backupsættet eller bestemte filer i et backupsæt. Du kan også angive, hvor de gendannede filer skal placeres.

Sådan gendanner du enkelte filer eller hele Norton-backupsættet

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Gendan filer.

3. Klik på Vis alle under Gendan fra i vinduet Gendan filer.

Klik på et backupsæt, og klik på OK.

4. Klik på Søg efter filer og mapper under Filer i vinduet Gendan filer.

Markér de filer, som skal gendannes, og klik på OK.

5. Klik på Oprindelig placering i vinduet Gendan filerne under Gendan til.

Hvis du vil gemme de gendannede filer på en anden placering end den oprindelige, skal du klikke på Skift placering og følge anvisningerne på skærmen.

6. Klik på Gendan filerne, og klik derefter på Luk.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v6958542
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 18/03/2020