Konfigurering af backup i Norton

Der kan være forskellige grunde til, at du ønsker at konfigurere eller ændre backupindstillingerne. Du kan have købt et nyt diskdrev, som du ønsker at lægge sikkerhedeskopierne på. Det kan være, at det passer dig bedre, at sikkerhedskopieringen finder sted på et andet tidspunkt end oprindeligt angivet. Det kan være, at du ønsker at føje nogle bestemte filer eller mapper til din backup.

Konfiguration af backupindstillinger

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Indstillinger for backup.

4. Klik på Konfigurer ved siden af Administration af backup i vinduet Indstillinger for backup.

5. Markér de drev eller mapper under Mine dokumenter, som skal sikkerhedskopieres, under Kilder på fanen Hvad i vinduet Administration af backupsæt.

6. Vælg de kategorier af filer, der skal sikkerhedskopieres, under Filtyper.

Hvis der er en bestemt kategori, du ikke ønsker at backupkopiere, skal du fjerne markeringen fra den. Du kan tilføje flere filer eller mapper ved at klikke på Tilføj eller udelad filer og mapper og dernæst klikke på Medtag fil eller Medtag mappe.

7. På fanen Hvor kan du ændre, hvor backupkopierne skal placeres.

8. Du kan ændre backuptidsplanen ved at vælge din tidsplan på fanen Hvornår. Vælg et starttidspunkt, en ugedag eller en dato, afhængigt af tidsplanen.

Tidsplanen er som standard indstillet til automatisk.

9. Klik på Gem indstillinger og derefter på Luk.

10. Klik på Luk.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v59841489_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 30/05/2019