Fejl: "Der er opstået et problem med backup. Sørg for, at destinationsdrevet eller -enheden er tilsluttet ...", når du kører en sikkerhedskopi til et lokalt lagermedie ved hjælp af Norton

Disse anvisninger gælder for den nuværende version af Norton. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

TRIN 1

Oprettelse af et nyt backupsæt

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Indstillinger for backup.

4. Ved siden af Administration af backup skal du klikke på Konfigurer.

5. Klik på Opret nyt sæt ud for Backupsæt i vinduet Backupindstillinger.

6. Skriv et navn til det nye backupsæt, og klik derefter på OK.

7. På fanen Hvad skal du markere drev eller mappen Dokumenter under Backupkilder hvorfra du vil tage backup af filer eller mapper.

8. Vælg de kategorier af filer, der skal sikkerhedskopieres, under Filtyper.

Hvis der er en bestemt kategori, du ikke ønsker at backupkopiere, skal du fjerne markeringen fra den. Du kan tilføje flere filer eller mapper ved at klikke på Tilføj eller udelad filer og mapper og dernæst klikke på Medtag fil eller Medtag mappe.

9. På fanen Hvor skal du kontrollere, at du har valgt den rigtige destination.

10. Klik på Gem indstillinger.

11. Klik på Kør backup.

TRIN 2

Slet det gamle backupsæt

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Indstillinger for backup.

4. Ved siden af Administration af backup skal du klikke på Konfigurer.

5. Vælg det backupsæt, du vil slette, på rullelisten Backupsæt.

6. Klik på Slet ud for Administration af backup.

7. I vinduet Slet backupsæt skal du vælge Slet backupsæt.

8. Klik på Ja.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v58346509
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/07/2020