Installer dit Norton-produkt fra din tjenesteudbyder

Nogle Norton-programmer fra en tjenesteudbyder kan installeres på mere end en computer. Du kan også købe ekstra licenser efter behov eller overføre en licens fra en computer til en anden.

Download og installer dit Norton-produkt ved hjælp af tjenesteudbyderens websted

1. Log ind på din tjenesteudbyderwebsted, og naviger til det sted, hvor du downloadede og installerede dit Norton-produkt fra oprindeligt.

2. Hent og installer Norton-programmet på den nye computer.

3. Gå til hovedskærmen, og klik på Aktivér eller Meld dig til nu.

I de fleste tilfælde aktiveres dit Norton-produkt automatisk. Onboarding-oplevelsen varierer afhængigt af din tjenesteudbyder.

4. Klik på Næste.

5. Indtast koden fra din tjenesteudbyder, hvis du bliver bedt om det, i feltet Min servicekode. Bemærk, at for de fleste aktuelle aktiveringsstrømme er PIN-aktiveringen automatisk, og du bliver ikke bedt om at indtaste PIN-koden manuelt.

6. Indtast et computernavn, hvis du bliver bedt om det.

7. Klik på Aktivér. Programmet aktiveres, hvis du har en licens.

Overfør din licens

Hvis du har installeret programmet på en enhed, som du ikke længere bruger, kan du muligvis overføre licensen til en ny enhed.

Følg instrukserne på skærmen for at overføre din licens.

Download og installer dit Norton-produkt fra din Norton-konto

1. Log på tjenesteudbyderens websted, eller åbn den mail, som du fik tilsendt, da du tilmeldte dig Norton-tjenesten.

2. Log på din konto.

Hvis du ikke har en Norton-konto, skal du så skal du gå til din tjenesteudbyderes websted for at downloade Norton-produktet og oprette en Norton-konto.

3. Klik på Accepter og download for at installere et Norton-produkt på den samme enhed. For at installere det på en anden enhed skal du klikke på Send et downloadlink og indtast en email adresse.

I de fleste tilfælde aktiveres produktet automatisk, når du klikker på Accepter og download. I nogle tilfælde bliver du bedt om at indtaste en pinkode. Dette sker, når du registrerer dit Norton-produkt for første gang. Klik på Jeg har en PIN-kode, indtast den pinkode, som din tjenesteudbyder har angivet, og klik på >.

4. Klik på Gem eller Gem fil.

5. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

• Windows: Tryk på Ctrl + J for at åbne vinduet Downloads i browseren, og dobbeltklik på den fil, du har downloadet.

• Mac: Tryk på Kommando + Alternativ + L for at åbne vinduet Downloads i browseren, og dobbeltklik på den fil, du har downloadet.

Følg anvisningerne på skærmen.

Opdater til den nyeste version af dit Norton-produkt

TRIN 1

Kontrollér Norton-programmets version.

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. Klik på Hjælp i hovedvinduet.

3. Klik på Om i vinduet Help Centerunder Generelle oplysninger.

4. Versionen vises ved siden af Version i formatet 22.xx.x.xxx

Hvis versionen på din computer er mindre end 22.10.x.x, skal du køre LiveUpdate for at opdatere til den nyeste version. Du skal muligvis kører LiveUpdate flere gange for at modtage alle de opdateringer, som er tilgængelige.

TRIN 2

Kør LiveUpdate

1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

2. Dobbeltklik på Sikkerhed, og klik derefter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil der vises en meddelelse om, at Norton-programmet har de seneste opdateringer.

5. Afslut alle programmer, og genstart derefter computeren.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v52746884
Operativsystem Mac;Windows