Andre produkter

Sletning af backupsæt og filer fra Cloudbackup

Du kan slette et backupsæt, hvis du ikke længere har brug for det. Du kan ikke slette et backupsæt, hvis der kun er oprettet ét. Du kan dog lave et nyt backupsæt først og derefter slette det gamle.

Nogle gange kan en tjenesteafbrydelse eller servervedligeholdelse forhindre dig i at slette dine backup-data. I tilfælde af problemer skal du prøve at slette igen efter et stykke tid. Du kan kontrollere, om der er et problemer med tjenesten, på statussiden for Norton-tjenesten.

Når et backupsæt slettes, ændres backupoplysningerne om de filer, som er medtaget i det pågældende sæt. For eksempel vises ikonindikatorerne og fanen Backup i filegenskaber ikke længere.

Det er en god idé at slette et backupsæt, hvis du vil have mere sikker cloudlagerplads.

Hvis du vil slette et backupsæt fra cloudbackup, skal du først indstille funktionen Begrænsning af netværksanvendelse i vinduet Indstillinger for firewallen til Ingen begrænsning.

Du kan få flere oplysninger i artiklen Sådan fastsætter du Norton-programmets internetforbrug.

Sletning af et backupsæt

  1. Åbn dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder.

    Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

  2. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Backupsæt.

  3. Vælg det backupsæt, du vil slette, på rullelisten Backupsæt i vinduet Indstillinger for backup.

  4. Klik på Slet.

  5. Gør et af følgende i vinduet Slet backupsæt :

    • Hvis du vil slette det aktuelle backupsæt, skal du vælge Slet backupsæt.

    • Hvis du vil slette det aktuelle backupsæt og de filer, der allerede er sikkerhedskopieret, skal du vælge Slet backupsæt og filer.

  6. Klik på Ja.

Slet backupsæt fra din konto

  1. Log ind på din konto.

  2. Gå ind på siden Mit Norton, find Cloud-backup, og klik på Vis backupsæt.

    De eksisterende backupsæt, der er i brug, er vist.

  3. For at slette et backupsæt, klikkes på papirkurvsikonet på backupsættet, som du ønsker at slette.

  4. I Slet backupsæt -bekræftelsesvinduet klikkes på Slet.

    Klik på Annullér for at vise backup-siden uden at slette backup-sættet.

Video: Sådan sletter du et backupsæt og de filer, du har sikkerhedskopieret


Løsningen gjorde det nemt for mig at håndtere problemet.

Ja Nej

Hjælp os med at forbedre denne løsning.

Tak, fordi du hjalp os med at forbedre oplevelsen.

Hvad ønsker du at gøre nu?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v19828921
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 20/11/2021