Andre produkter

Slet backupsæt og filer fra Norton Backup

Du kan slette et backupsæt, hvis du ikke længere har brug for det. Du kan ikke slette et backupsæt, hvis der kun er oprettet ét. Du kan dog lave et nyt backupsæt først og derefter slette det gamle.

Når et backupsæt slettes, ændres backupoplysningerne om de filer, som er medtaget i det pågældende sæt. For eksempel vises ikonindikatorerne og fanen Backup i filegenskaber ikke længere.

Det er en god idé at slette et backupsæt, hvis du vil have mere sikker cloudlagerplads.

Hvis du vil slette et backupsæt, skal du først indstille funktionen Begrænsning af netværksanvendelse i vinduet Indstillinger for firewallen til Ingen begrænsning.

Du kan få flere oplysninger i artiklen Sådan fastsætter du Norton-produktets internetforbrug

Video: Sådan sletter du et backupsæt og de filer, du har sikkerhedskopieret

Løsningen gjorde det nemt for mig at håndtere problemet.

Ja Nej

Hjælp os med at forbedre denne løsning.

Tak, fordi du hjalp os med at forbedre oplevelsen.

Hvad ønsker du at gøre nu?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v19828921
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 21/06/2019