Kom i gang med Norton Cloud Backup

Cloud Backup opbevarer og beskytter vigtige filer og dokumenter som et forebyggende middel til datatab pga. harddisk-fejl, stjålne enheder og endda ransomware.

Norton Cloud Backup fungerer kun i Windows.

Inden du kører Norton Backup, skal du oprette et backupsæt, som definerer, hvilke filer der skal sikkerhedskopieres. Du kan også angive den placering, som filerne skal sikkerhedskopieres til, og hvornår backupprocessen skal køre. Du kan sikkerhedskopiere filer til skyen via Norton Cloud Backup eller til dine egne eksterne drev.

Første gang du kører backup, kan det tage noget tid for Norton at undersøge og kopiere alle filerne på computeren. Processen kan tage længere tid, hvis internetforbindelsen er langsom.

TRIN 1

Oprettelse af et backupsæt

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Backupsæt.

3. Klik på Opret et nyt backupsæt på fanen Oversigt under Det kan du foretage dig.

Navngiv backupsættet i det viste vindue, og klik på OK.

4. Vælg en eller flere filkategorier under Filtyper på fanen Hvad.

5. Klik på Gem indstillinger i vinduet Administration af backupsæt.

6. Vælg en backup-placering i kolonnen Destination på fanen Hvor.

Hvis du vælger Sikker cloudlagerplads, skal du klikke på linket og følge instruktionerne for at logge på din Norton-konto og aktivere onlinebackup.

Båndbreddejusteringen gør det muligt at justere, hvor stor båndbredde Norton skal have til rådighed under backupkopieringen til onlinelagret. Båndbredden kan indstilles som følger:

• Hurtigst (anbefales)

• Højt forbrug

• Moderat forbrug

• Lavt forbrug

Når du vælger den anbefalede indstilling, er begrænses backup-funktionen ikke båndbreddemæssigt, og det kan gøre dine andre internetaktiviteter langsommere.

7. Brug listen Planlæg på fanen Hvornår til at vælge den backuptidsplan, som passer bedst til dine behov.

TRIN 2

Sådan køre du Norton Cloud Backup

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Kør backup.

3. Følg anvisningerne i vinduet Kør backup.

4. Klik på Luk.

Hvis sikkerhedskopieringen ikke gennemføres, foreslår Norton mulige årsager som f.eks. utilstrækkelig lagerkapacitet eller begrænsninger pga. hastigheden. Kontroller altid, at der er forbindelse til internettet, og at lagerenhederne er tilsluttet og tændt, når du kører backup.

Video: Hvordan konfigureres og køres backup

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v19213795
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/04/2020