Gælder for: Android,Mac,Windows,iOS
En kombinationsliste er en samling af brugernavne eller mailadresser og tilhørende adgangskoder, som cyberkriminelle har samlet fra forskellige brud på datasikkerheden. Når dine loginoplysninger bliver fundet på det mørke internet som en del af en sådan liste, får du en meddelelse. I denne artikel får du vejledning i, hvordan du får vist den afslørede adgangskode, og hvad du kan gøre for at sikre dine konti.
Den kompromitterede adgangskode, der er inkluderet i meddelelsen om det mørke internet, er skjult af sikkerhedsmæssige årsager. Følg anvisningerne nedenfor for at vise adgangskoden.
Klik på linket i notifikationen.
Du vil modtage en bekræftelseskode til den kompromitterede mailadresse, der vises i meddelelsen.
Hvis du ikke modtager din bekræftelseskode, skal du kontrollere dine spam- eller junk-mapper for en mail fra no-reply@myidentity.norton.com.
Da der kan være en forsinkelse, skal du tjekke dine mapper igen om 5 minutter eller komme tilbage og tjekke senere. Hvis du stadig ikke modtager din kode, skal du kontakte din internetudbyder for at løse dette problem.
Send ikke flere anmodninger, da det kun vil gøre tingende værre
Indtast den kode, du har modtaget, for at se adgangskoden.
Når vi har bekræftet, at den angivne mailadresse tilhører dig, vises din adgangskode.
Bemærk, at adgangskoden muligvis ikke er din seneste, men en, du tidligere har brugt.
For at beskytte dine oplysninger skal du opdatere de websteder, hvor du bruger denne adgangskode, med en ny, unik og sikker adgangskode.
Skift den kompromitterede adgangskode på alle websteder, hvor du måske har brugt den.
Vælg en unik og sikker adgangskode på alle websteder, hvor du muligvis har brugt den. Det anbefales ikke at anvende den samme adgangskode hver gang
Gennemgå dine kreditrapporter, og se efter nye advarsler om forsøg på indhentning af kreditoplysninger eller mistænkelig aktivitet. Overvej at fastfryse dine kreditoplysninger
Opsæt totrinsbekræftelse, når det tilbydes af et websted.
Hvis du har modtaget en anden meddelelse for den samme mailadresse og allerede har bekræftet den, vil du se en delvist maskeret adgangskode med et øjeikon ved siden af.
Du skal klikke på ikonet med øjet for at vise den fuldt eksponerede adgangskode.
Når meddelelsen er arkiveret, vil du ikke længere kunne se adgangskoden.
Var denne artikel nyttig?