Enhedsproducenter eller modeller, som ikke understøttes af Norton Family

Norton Family-forældrestyring understøtter de fleste Android-mobilenheder og beskytter dine børn, når de er online. Visse enhedsmodeller understøttes dog ikke i øjeblikket pga. begrænsninger eller tilpasning i deres operativsystem. Brug nedenstående oplysninger til at finde de enheder, der ikke understøttes i øjeblikket.

Huawei

Fra juli 2019 understøttes ingen af enhedsmodellerne fra denne producent. Huawei tilføjer batteribesparelsesindstillinger, der kan deaktivere Norton Family og forhindre, at det rapporterer aktivitet på deres enheder. Funktioner som appovervågning og positionssporing kræver, at Norton Family altid kører på barnets enhed. Hvis dine børn bruger Huawei-enheder, kan du stadig forsøge at konfigurere batteriniveauer eller strømbesparende indstillinger for at udelukke Norton Family fra batterioptimering. Disse indstillinger fungerer dog muligvis ikke på visse modeller.

Amazon Kindle

Disse enheder understøttes ikke, da de ikke har indstillinger til at spore placeringen af dine børn.

Chromebook

Der er på nuværende tidspunkt visse kompatibilitetsproblemer mellem Norton Family og Chromebook.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v132578379
Operativsystem android,ios