Funktioner i Norton Security Protection-app til Universal Windows Platform (UWP)

Norton Security Protection rummer uundværlige sikkerhedsfunktioner, herunder til sikring af anonymitet online og administration af personlige oplysninger.

Nøglefunktioner og fordele

Når du downloader denne app til:

Moderne Windows-enheder (f.eks. Windows 11/10 i S-tilstand eller Windows på ARM-processor) får du:

• Sikkerhed til digitale enheder: Scanner automatisk Microsoft Store-apps for mistænkelige aktiviteter og lækager af personlige oplysninger online. Du får også besked, når enheden er forbundet til et kompromitteret Wi-Fi-netværk, eller når der registreres skadelig trafik.

• Internetsikkerhed (Browserbeskyttelse)1: Hjælper med at beskytte din enhed og dine personlige oplysninger mod online-svindel, bedrageriske websteder og skadelige links, der installerer ransomware, trojanske heste og andre onlinetrusler.

• Norton Secure VPN: Du kan browse mere anonymt og sikkert med en VPN-forbindelse uden logføring. Kryptering i samme klasse som bankernes hjælper med at sikre oplysninger som adgangskoder og bankkontooplysninger. Det hjælper med at blokere reklamer og uønsket sporingsteknologi, så du undgår at blive sporet af annoncører og andre virksomheder online.

• Norton Password Manager2: Du kan tjekke, om nogen af dine adgangskoder er svage og automatisk oprette komplekse og unikke adgangskoder, der er svære at hacke. Du kan også synkronisere loginoplysninger og andre informationer i forskellige browsere og enheder, udfylde skemaer med et enkelt klik og automatisk udskifte dine svage, gamle eller duplikerede adgangskoder.

• Dark Web Monitoring3: Cyberkriminelle kan mødes anonymt på steder på det mørke web, hvor de kan foretage ulovlige køb af personlige oplysninger. Vi søger kontinuerligt på det mørke web og private fora på udkig efter dine personlige oplysninger. Vi sender dig meddelelser, hvis vi finder noget.

På traditionelle Windows-enheder (f.eks. Windows 11/10) får du den samme beskyttelse som ovenfor, PLUS:

Hvis du vil have flere funktioner, der fås med dit abonnement, skal du muligvis downloade noget mere.

Ubesværet opgradering til vores computersoftware giver dig avancerede funktioner, herunder:

• Beskyttelse mod trusler i realtid: Avanceret sikkerhed i flere lag hjælper med at beskytte mod eksisterende og nye malware-trusler, rettet mod dine enheder, og funktionerne hjælper med at beskytte dine private og økonomiske oplysninger, når du er online.

• Dynamisk firewall: Hjælper med at beskytte din enhed og dine data mod ondsindede angreb og snagende blikke ved at overvåge og blokere mistænkelig netværkstrafik.

• PC SafeCam4: Du får besked, hvis cyberkriminelle prøver at bruge dit webkamera, og vi kan hjælpe med at blokere dem.

• Cloud Backup af pc5: 50 GB cloudlagerplads til at opbevare og beskytte de vigtige filer og dokumenter som et forebyggende middel mod datatab pga. harddisk-fejl, stjålne enheder og endog ransomware.

• Forældrestyring6: Forældreværktøjer, der hjælper dig med at overvåge og styre dit barns aktiviteter og give dit barn mulighed for sikkert at udforske internettet.

Support til flere enheder:

Dit abonnement på Norton Security Protection understøtter fem (5) enheder, inklusive Windows™, Mac®, Android™ og iOS-enheder. Yderligere oplysninger om systemkrav kan findes påNorton.com.

Abonnementsoplysninger for nye kunder:

• Den 7-dages gratis prøveversion kræver aktivering af et månedligt abonnement (se produktpriser i appen).

• Betalingen trækkes på din Microsoft Store-konto, når du bekræfter købet.

• Du kan annullere abonnementet på din Microsoft Store-konto inden prøveperioden er afsluttet, hvis du vil undgå betaling.

• Efter de 7 dages prøveperiode starter og fornyes dit abonnement automatisk en gang om måneden, medmindre det annulleres.

• Prisen for fornyelse opkræves på din konto inden for 24 timer før slutningen af den indeværende periode.

Ingen kan helt forhindre cyberkriminalitet eller identitetstyveri.

1 Internetsikkerhed (Browserbeskyttelse) bruger Safe Web-udvidelsen til Edge-browseren.

2 Norton Password Manager bruger udvidelsen Password Manager til Edge-browseren.

3 Dark Web Monitoring er som standard overvågning af din mailadresse og begynder med det samme. Log ind på din konto for at angive flere oplysninger, vi skal holde øje med. Dark Web Monitoring er kun tilgængelig i Australien, Canada, Tyskland, Japan, New Zealand, Storbritannien og USA.

4 Norton SafeCam-funktioner kan kun benyttes på Windows.

5 Kræver, at du har et internet-/dataabonnement til enheden, og at enheden er tændt.

6 Norton Family Forældrestyring understøttes ikke på Mac-computere.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v128628879