Aktivér et abonnement, som automatisk fornyes

Du har et abonnement, som automatisk fornyes, når du køber fra Norton.com, eller når du først konfigurerer dit produkt eller din tjeneste efter køb fra en detailbutik eller et NortonLifeLock-tilknyttet tredjepartswebsted online. Du kan også aktivere dit abonnement, som automatisk fornyes, ved at logge på din konto eller kontakte support.

Bekræft og aktivér et abonnement, som automatisk fornyes

1. Log på din konto for at kontrollere, om automatisk fornyelse af abonnementet er aktiveret.

2. På fanen Mine abonnementer skal du ud for det produkt eller den server, som du vil aktivere automatisk fornyelse for, klikke på Aktivér fornyelse af abonnement.

Produktet eller tjenesten bliver derefter automatisk fornyet ved næste faktureringsperiode.

Du skal udfylde dine faktureringsoplysninger for at aktivere et automatisk fornyende abonnement.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v113802545
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 08/01/2021