Stop dit Norton-abonnements automatiske fornyelse

De fleste af vores tjenester tilbydes som automatisk fornyelse af abonnementer for at hjælpe vores kunder med at undgå bortfald i deres service. Med et automatisk fornyende abonnement har du kontinuerlig adgang til din service uden at skulle bekymre dig om udløbsdatoer.

Men hvis du foretrækker at deaktivere din abonnementsfornyelse, skal du bruge nedenstående oplysninger til at ændre dine fornyelsesindstillinger på din kontoside. Hvis du allerede er blevet debiteret og ønsker at anmode om en refusion, bedes du kontakte Kundeservice og support.

Stop dit abonnements automatiske fornyelse

For Japan, Sydkorea, Kina, Hongkong og Taiwan: Hvis dit ordrenummer starter med APXXXXXXXX eller NPXXXXXXXX, eller hvis du har Norton 360 Standard Plus, skal du følge nedenstående trin for at deaktivere den automatiske abonnementsfornyelse. Hvis dit ordrenummer er forskelligt i dit region, skal du bruge nedenstående link for at ændre din indstillinger. Du skal bruge dit ordrenummer og den mailadresse, der blev brugt under bestillingen.
Japan Sydkorea Kina Hongkong Taiwan

Ellers:

1. Log ind på din Norton-konto.

2. På siden Min konto, ved siden af eller nedenunder det abonnement, du vil annullere fornyelsen og fornyelsesgebyrer for, skal du klikke på Annuller fornyelse af abonnement.

3. Bekræft din afmelding.

Her er et par ting, du bør vide, hvis du stopper dit abonnement fra automatisk at forny:

• Dit abonnement fortsætter til slutningen af din allerede betalte abonnementsperiode, hvorefter det ophører og ikke automatisk fornyes.

• Det tager typisk et par timer fra din anmodning, før ændringen træder i kraft.

• Alle fordele ved automatisk fornyelse af abonnementer kan ophøre, når du stopper automatisk med at forny dit abonnement.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090818144126EN
Operativsystem Android;Mac;Windows;iOS
Sidst ændret: 28/06/2022