Løs problemer med at downloade dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder

Problemer med at downloade eller installere skyldes normalt nogle få scenarier, men bare rolig, de er ofte nemme at løse. Vi gennemgår de mest almindelige situationer her:

Download eller installation starter ikke eller fuldføres ikke

• Installationen af Norton sikkerhed til digitale enheder starter, når du kører den downloadede fil. Den downloadede file skal du vælge en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

• Windows: Tryk på Ctrl + J for at åbne vinduet Downloads i browseren, og dobbeltklik på den fil, du har downloadet.
    • Mac: Tryk på Kommando + Alternativ + L for at åbne vinduet Downloads i browseren, og dobbeltklik på den fil, du har downloadet.
  • Når du starter installationen, og hvis der ikke vises noget, er der chancer for, at installationsvinduet er skjult bag andre vinduer. Vi foreslår, at du minimerer alle åbne vinduer, så du kan se installationsprogrammet.
  • Hvis overførslen ikke starter eller skrider frem, foreslår vi, at du downloader filen igen. Se Download og installer dit Norton-sikkerhedsprodukt til digitale enheder for flere detaljer.
  • Hvis installationen ikke blev fuldført, eller hvis du ikke kan åbne dit Norton-sikkerhedsprodukt, foreslår vi, at du downloader og kører værktøjet Norton Remove and Reinstall. Læs Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Andre installationsfejl

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090505145926EN