Administration af backupfiler på Norton Backup Drive

Når du har konfigureret Backup, føjes Norton-backupdrev til Windows Stifinder af Norton-produktet. Norton Backup Drive indeholder en liste over de steder, backupfilerne er placeret. Hver placering indeholder det backupsæt, som er konfigureret til at bruge placeringen.

I Norton backupdrev vises de filer, der er lavet backup af. Når du har konfigureret en backup, kan du få vist Norton Backup Drive.

Hvis du lavede backup af filerne til en flytbar enhed, skal enheden være tilsluttet computeren og tændt. Derefter kan du få vist filerne på Norton Backup Drive.

Hvis du har sikkerhedskopieret filerne til den sikre cloudlagerplads, skal du have forbindelse til internettet. Du skal også være logget på din konto, før du kan se filerne på Norton-backupdrevet.

Derefter kan du få vist filerne på Norton backupdrevet. For at få vist filerne skal du højreklikke på en fil i Norton backupdrevet og vælge Eksempel i rullelisten.

Før du kan se filerne i din cloudbackup, skal du indstille funktionen Begrænsning af netværksanvendelse i vinduet Indstillinger for firewallen til Ingen begrænsning.

Sådan fastsætter du Norton-programmets internetforbrug

Sådan får du vist de filer, der er lavet backup af i Norton Backup Drive

1. Klik på Norton Backup Drive i Windows Stifinder.

2. Vælg backupplaceringen, og naviger til det backupsæt, der indeholder de sikkerhedskopierede filer.

Sådan gendannes en fil fra et backupsæt på Norton Backup Drive

1. Klik på Norton Backup Drive i Windows Stifinder.

2. Vælg backupplaceringen, og find det backupsæt, der indeholder backupfilerne.

3. Udfør en af følgende handlinger:

• Højreklik for at vælge de filer, der skal gendannes i Norton Backup Drive, og klik derefter på Gendan. Filerne bliver gendannet i de mapper, hvor de oprindeligt var placeret, og overskriver de eksisterende filer med samme navn.

• Højreklik for at vælge de filer, der skal gendannes i Norton Backup Drive, og klik derefter på Gendan til. Du kan gendanne filerne på Oprindelig placering eller Ny placering.

Sådan slettes en fil fra et backupsæt med Norton Backup Drive

1. Klik på Norton Backup Drive i Windows Stifinder.

2. Vælg backupplaceringen, og find det backupsæt, der indeholder backupfilerne.

3. Udfør en af følgende handlinger:

• Højreklik for at vælge de filer, som skal slettes, og klik derefter på Slet.

• Vælg filen, og klik så på Slet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v19828933