Opdater din beskyttelse til den nyeste version

Hvis du har et aktivt abonnement, kan du fjernopdatere din beskyttelse til Windows til den nyeste version fra din konto uden omkostninger. Du kan også åbne Norton Opdateringscenter og downloade og installere den nyeste version af beskyttelse til Windows.

Din beskyttelse til Mac kan kun opdateres fra dit produkt. Du kan læse mere i Opgrader til den nyeste version af Norton for bedre at beskytte din Mac.

Hvis du forsøger at hente beskyttelsen fra din tjenesteudbyder, skal du gå tilbage til tjenesteudbyderens websted og følge dennes anvisninger til at hente den seneste version af programmet.

Der er i øjeblikket ingen opdateringer til Norton Family.

Opdater din beskyttelse fra din konto

1. Log ind på din konto.

Hvis du ikke kan huske adgangskoden til din konto, skal du klikke på Har du glemt adgangskoden? og følge anvisningerne på skærmen for at gendanne adgangskoden.

2. På siden Sikkerhed til digitale enheder skal du vælge enheden og klikke på Opdater ud for den beskyttelse, som du vil opdatere.

Du kan ikke se funktionen Opdater, hvis den nyeste version allerede er installeret.

Opdater din beskyttelse via Norton Opdateringscenter

Du kan også opdatere dit produkt til Windows ved at gøre følgende:

1. Åbn Nortons opdateringscenter.

2. Klik på Opdater nu.

Hvis programmet ikke downloades automatisk, skal du downloade det manuelt.

3. I vinduet med Filoverførsel - sikkerhedsadvarsel skal du klikke på Kør.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090121104844EN
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 03/11/2021