Opdater din beskyttelse til den nyeste version

Opdatering til den nyeste version kan løse mange problemer, som ældre versioner oplever, og give dig:

• Markedets førende sikkerhed, der ikke går ud over hastigheden
  • Beskyttelse af PC'en og din identitet mod nye faretyper på nettet
  • Leverer den nyeste virusbeskyttelse

Som standard opdateres dit Norton-produkt automatisk, forudsat at din enhed er tændt og har forbindelse til internettet.

Produktopdateringer og beskyttelsesopdateringer

En produktopdatering er ikke det samme som beskyttelsesopdateringer (leveret via LiveUpdate).
De vigtigste forskelle er:

• Ved en produktopdatering kan du downloade og installere en ny version af hele programmet.
  • Beskyttelsesopdateringer er filer, der holder Norton-programmet opdateret med den seneste antitrusselteknologi.

Opdater din Norton-beskyttelse

Du kan opdatere Norton til den nyeste version gratis, hvis du har et aktivt abonnement. I de fleste tilfælde er det ikke nødvendigt, da dit Norton-produkt automatisk opdateres med den nyeste version.

Windows: LiveUpdate sikrer, at du altid har de nyeste programopdateringer installeret. Du kan dog gå til Norton Opdateringscenter og tjekke, om der er en nyere version tilgængelig.

Android og iOS: Hvis du er på en mobilenhed, skal du tjekke, om der er opdateringer til appen i Play Butik eller App Store. Du kan læse mere i Opdater Norton 360-mobilappen til den nyeste version.

Mac-computer: Du kan kun opgradere, hvis en ny version af Norton-sikkerhed til digitale enheder er tilgængelig. Du kan dog køre LiveUpdate når som helst for at få de nyeste trusseldefinitioner og mindre programforbedringer. Du kan læse mere i Opgrader til den nyeste version af Norton for bedre at beskytte din Mac-computer.

Opdatering fra din konto

1. Log på din konto.
    Hvis du ikke husker din kontos adgangskode, skal du klikke på Glemt adgangskode? og følge anvisningerne på skærmen for at gendanne adgangskoden.
  2. På siden Sikkerhed til digitale enheder skal du vælge enheden og klikke på Opdater ud for den beskyttelse, som du vil opdatere.
    Du kan ikke se funktionen Opdater, hvis den nyeste version allerede er installeret.

Opdatering via Norton Opdateringscenter

Du kan også opdatere dit produkt ved at gøre følgende:

Kan anvendes til Windows, Android og iOS.

1. Åbn Norton Opdateringscenter.
  2. Klik på Opdater nu.
    Hvis programmet ikke downloades automatisk, skal du downloade programmet manuelt.
  3. I vinduet Filoverførsel – sikkerhedsadvarsel skal du klikke på Kør.
  4. Følg anvisningerne på skærmen.

Tips og bedste praksis

• Hvis du bruger en ældre version af et Norton-produkt, anbefaler vi, at du opgraderer til den nyeste version.
  • Hvis du forsøger at hente beskyttelsen fra din tjenesteudbyder, skal du gå tilbage til tjenesteudbyderens websted og følge dennes anvisninger til at hente den seneste version af programmet.
  • Din abonnementsstatus forbliver uændret, når du opdaterer dit Norton-produkt til den nyeste version. Hvis du f.eks. har 200 dage tilbage af abonnementsperioden for din aktuelle version af Norton-produktet, og du opdaterer til den nyeste version, er der stadig 200 dage tilbage af abonnementsperioden efter opgraderingen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: kb20090121104844EN