Aktivering af Norton Mobile Security

Når den 30-dages gratis prøveperiode på betalingsversionen udløber, overgår enheden automatisk til den begrænsede udgave af Norton Mobile Security, som indeholder færre funktioner.

For fortsat at være beskyttet skal du nederst i hovedvinduet trykke på ikonet Mit Norton og derefter trykke på KØBSMULIGHEDER for at købe et abonnement på Norton Mobile Security inde fra appen.

Følg trinene til aktivering af dit Norton Mobile Security-abonnement, som du har købt i Norton eStore eller hos en forhandler.

Aktivering af Norton Mobile Security

1. I browseren skal du gå til webstedet Norton Mobile Security.

2. Klik på Registrer et køb.

3. Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto, og klik derefter på Log på.

Hvis du ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret konto. Indtast dine oplysninger, klik derefter på Opret konto.

4. Indtast den produktnøgle på 25 tegn, som du fik ved købet, og klik på Bekræft.

5. Åbn Norton Mobile Security-appen på din enhed.

6. Tryk på menuikonet i øverste venstre hjørne og derefter på Log på.

7. Du skal angive de samme legitimationsoplysninger til din Norton-konto som i trin 3. Aktiveringen af Norton Mobile Security er nu gennemført. På din mobilenhed kan du se status for dit abonnement under søjlen Mit Norton i vinduet med Norton Mobile Security-appen.

Følg nedenstående trin, hvis du har et gyldigt Norton-abonnement og vil aktivere din Norton Mobile Security-app med en anden produktnøgle:

1. Start appen Norton Mobile Security.

2. Nederst i hovedvinduet skal du trykke på ikonet Mit Norton og derefter trykke på KØBSMULIGHEDER.

3. Tryk på INDLØS ET ABONNEMENT.

4. Tryk på Indtast en produktnøgle.

5. Indtast den produktnøgle på 25 tegn, som du fik ved købet, og klik på Bekræft. Alternativt kan du også bruge kameraikonet ved siden af tekstfeltet til at scanne og verificere din produktnøgle.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v82673470_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 18/09/2018