Opdater oplysningerne om din konto

Brug nedenstående oplysninger til at opdatere oplysningerne om din konto. Hvis du har glemt din adgangskode eller har problemer med at modtage gendannelses-e-mailen, skal du læseNulstil adgangskoden til din konto.

Hvis du oprettede din konto med en gammel e-mail-adresse og ikke har adgang til din gamle mailadresse, skal du kontakteKundeservice og support for assistance.

Ved eventuelle andre problemer skal du kontakte Kundeservice og support.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v54033503
Operativsystem Mac OS X, Windows
Sidst ændret: 12/01/2021