Se mere om App Advisor i Norton 360 for Android

App Advisor beskytter din enhed ved at advare om de installerede apps, der kan lække personlige oplysninger. Den cloud-baserede omdømmescanning advarer dig om de installerede apps, hjælper dig med at fjerne malware-apps, og du kan også se, hvor mange personlige data dine apps indsamler.

App Advisor analyserer de apps, du har installeret fra Google Play, baseret på forskellige kriterier for sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger. Derefter genererer den rapport om eventuelle potentielle risici forbundet med disse apps. Vi anbefaler, at du læser rapporten omhyggeligt, før du beslutter dig for at stole på eller afinstallere en app fra din enhed.

Disse apps er vurderet som et problem for privatlivets fred, afhængigt af følgende adfærd:

• Apps, der indsamler data – indsamler dine personlige oplysninger såsom oplysninger om dine personlige konti, kontakter, indstillinger, installerede apps, placering. Disse apps bruger desuden mange unødvendige tilladelser.

• Potentielt farlige apps – apps, der muligvis mangler en privatlivspolitik og kan kræve unødvendige tilladelser.

• Malware-apps – apps, der kan kompromittere dit privatliv eller din sikkerhed, og som er designet til at skade din enhed.

Når du installerer Norton 360-appen under den indledende opsætning, scanner App Advisor automatisk alle installerede apps på din enhed og advarer om eventuelle risici. Baseret på anbefalingen kan du så stole på appen eller afinstallere den. Hvis du mener, at Norton fejlagtigt har registreret en app som farlig eller mistænkelig, kan du give os besked. For mere information, læs Reager på App Advisor -registreringer i Norton 360 for Android.

Du kan ikke stole på eller rapportere apps, der er opført under kategorien Malware-apps.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v20230714121025571
Operativsystem Android
Sidst ændret: 26/02/2024