Opdater Norton 360-mobilappen til den nyeste version

Hvis du har et aktivt abonnement, kan du opdatere Norton 360-appen til den nyeste version for at sikre, at du har de nyeste beskyttelsesfunktioner på din mobil. For at kunne opdatere Norton 360-appen til den nyeste version skal enheden være online.

Opdatering af Norton 360-appen via Norton Opdateringscenter

1. Åbn browseren, og gå ind på http://updatecenter.norton.com/

2. Tryk på Opdater nu. Du bliver videredirigeret til siden for Norton 360-appen i Google Play Store eller App Store.

3. Tryk på Opdater.

Valgmuligheden Opdater vises kun, hvis der findes en ny version af Norton 360-mobilappen.

Manuel opdatering af Norton 360-appen på din mobilenhed

Android

1. Åbn appen Google Play Store på din mobil, og søg efter Norton 360-appen.

2. Tryk på Opdaterved siden af Norton 360-appen.

Valgmuligheden Opdater vises kun, hvis der findes en ny version af Norton 360-appen.

iOS

1. Åbn App Store på din mobil.

2. Tryk på dit profilikon i øverste højre hjørne.

3. Scrol ned til Norton 360-appen, og tryk på Opdater ud for 360-appen.

Valgmuligheden Opdater vises kun, hvis der findes en ny version af Norton 360-appen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v137822017
Operativsystem Android;iOS