Opdater Norton Mobile Security til den nyeste version

Hvis du har et aktivt abonnement, kan du opdatere Norton Mobile Security-appen til den nyeste version for at sikre, at du har de nyeste beskyttelsesfunktioner på din mobil. For at kunne opdatere Norton Mobile Security-appen til den nyeste version skal enheden være online.

Hvis du har en gratis version af Norton Mobile Security, mister du adgang til dine nuværende beskyttelsesfunktioner, medmindre du køber et abonnement.

Opdatering af Norton Mobile Security-appen via Norton Opdateringscenter

1. Åbn browseren, og gå ind på http://updatecenter.norton.com/

2. Tryk på Opdater nu. Du bliver videredirigeret til siden for Norton Mobile Security i Google Play Store eller App Store.

3. Tryk på Opdater.

Valgmuligheden Opdater vises kun, hvis der findes en ny version af Norton Mobile Security.

Manuel opdatering af Norton Mobile Security-appen på din mobilenhed

Android

1. Åbn Google Play Store på din mobil.

2. Tryk på menuikonet i øverste venstre hjørne.

3. Tryk på Mine apps og spil.

4. Rul ned til Norton Mobile Security-appen, og tryk på Opdater ud for Norton Mobile Security-appen

Valgmuligheden Opdater vises kun, hvis der findes en ny version af Norton Mobile Security.

iOS

1. Åbn App Store på din mobil.

2. Tryk på dit profilikon i øverste højre hjørne.

3. Rul ned til Norton Mobile Security-appen, og tryk på Opdater ud for Norton Mobile Security-appen

Valgmuligheden Opdater vises kun, hvis der findes en ny version af Norton Mobile Security.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v137822017
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 24/11/2020