Ofte stillede spørgsmål: Opdatering fra Norton Mobile Security-appen til Norton 360-appen

Med NortonLifeLock-løsninger stræber vi efter at levere branchens førende og mest værdifulde og relevante cybersikkerhed til at beskytte dine enheder og personlige oplysninger. Vi vurderer løbende vores produkter og tjenester for at sikre, at de opfylder de behov, der stilles af vores kunder og partnere.

Som resultat af dette har vi besluttet at erstatte Norton Mobile Security-appen med den nye Norton 360-app. Fra november 2020 modtager du en opdatering af din eksisterende Norton Mobile Security til Android-app til den nye Norton 360 til Android-app. Fra januar 2020 modtager du en opdatering af din eksisterende Norton Mobile Security til iOS-app til den nye Norton 360 til iOS-app.

Opdatering af appen til Norton 360 ændrer ikke din eksisterende Norton LifeLock-abonnementsplan. Hvis du bruger en gratis version af Norton Mobile Security til Android eller iOS, mister du adgang til dine nuværende beskyttelsesfunktioner, medmindre du flytter til et betalt abonnement.

Følgende ofte stillede spørgsmål besvarer muligvis nogle af dine egne spørgsmål vedrørende denne opdatering.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v137730295
Operativsystem Android
Sidst ændret: 21/12/2020