Konfigurer VPN-indstillinger i Norton 360-appen på din mobilenhed

Du kan konfigurere VPN-indstillinger på din enhed, der hjælper dig med at bruge en trådløs netværksforbindelse på en mere sikker måde.

Denne funktion er kun tilgængelig for brugere, der abonnerer på Norton 360 for Mobile eller Norton 360-abonnementer, der inkluderer Secure VPN. Denne funktion er ikke tilgængelig i alle lande.

Norton Secure VPN/Secure VPN kan ikke længere bruges i Indien som følge af statslige bestemmelser, der kræver logføring og lagring af brugerdata. Du kan dog stadig bruge dit produkt/abonnement, når du rejser uden for Indien.

For at konfigurere VPN-indstillingerne skal du først konfigurere VPN-funktionen ved hjælp af din Norton 360-app. For at få mere at vide kan du læse Konfigurer VPN i Norton 360-appen til at beskytte dig, når du surfer på internettet via wi-fi-netværk på din mobilenhed.

Vælg et af følgende for at konfigurere VPN-indstillingerne

Android

Konfiguration af VPN-indstillinger

1. Gå til startskærmen, og start appen Norton 360.

2. Tryk på VPN.

3. På skærmen Personlige oplysninger, kan du konfigurere følgende indstillinger:

• Aktivér eller deaktiver VPN – Afhængigt af anbefalingen for dit trådløse netværk kan du slå VPN til eller fra.

• Aktiver eller deaktiver Kill Switch – Du kan aktivere denne indstilling for at blokere din internetforbindelse, hvis VPN-forbindelsen bliver afbrudt.

• Automatisk VPN – Vi anbefaler, at du aktiverer tilstanden Automatisk VPN, der automatisk slår VPN til, når du opretter forbindelse til usikre netværk.

For at konfigurere indstillingen Automatisk VPN skal du trykke på indstillingsikonet øverst til højre .
    • Skift din placering – Vi skjuler dine personlige oplysninger inklusive din placering, så du kan få adgang til Internettet og dine yndlingsapps mere sikkert. Tryk på VPN-område og vælg derefter det geografiske område på listen.

• Blokering af annoncesporing – Dette blokerer målrettede annoncer. Dog kræver et mindre antal websteder, at Blokering af annoncesporing er slået fra, for at de fungerer ordentligt.

iOS

Konfiguration af VPN-indstillinger

1. Gå til startskærmen, og start appen Norton 360.

2. Tryk på Personlige oplysninger.

3. Konfigurer følgende indstillinger på skærmen VPN:

• Aktivér eller deaktiver VPN – Afhængigt af anbefalingen for dit trådløse netværk kan du slå VPN til eller fra.

• Skift din placering – Vi skjuler dine personlige oplysninger inklusive din placering, så du kan få adgang til Internettet og dine yndlingsapps mere sikkert. Tryk på VPN-område og vælg derefter det geografiske område på listen.

• Automatisk VPN – Vi anbefaler, at du aktiverer denne funktion, så VPN slås automatisk til, når du opretter forbindelse til kompromitterede netværk.

• Blokering af annoncesporing – Dette blokerer målrettede annoncer. Dog kræver et mindre antal websteder, at Blokering af annoncesporing er slået fra, for at de fungerer ordentligt.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v137722603
Operativsystem Android;iOS