Aktivér Antimalware-scanningsindstilling i Norton 360-appen på din Android-enhed

Du kan konfigurere antimalware-scanningindstillingerne i din Norton 360-app, der hjælper dig med at scanne og fjerne apps, der indeholder vira, spyware og andre cybertrusler.

Sådan Aktiverer du en antimalware-scanning

1. Gå til startskærmen, og start appen Norton 360.

2. Tryk på menuikonet i øverste venstre hjørne , og tryk derefter på Indstillinger.
  3. Flyt skydeknappen ved siden af Scanning af system-apps under Scanninger hen på Til for at aktivere funktionen.

4. Hvis du vil inkludere SD-kortet i scanningen, skal du flytte skydeknappen ved siden af Scan SD-kort for at aktivere den.

Scanning af SD-kortet kan forlænge scanningstiden og gøre enheden langsommere.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v137722599