Se og besvar sikkerhedsadvarsler om enhedssikkerhed i Norton 360-appen på din mobilenhed

Jeg har en Android-enhed

Enhedssikkerhedsfunktionen i din Norton 360-app-advarseler og hjælper med at beskytte din enhed mod:
  • Rooting-enhedsindstillinger

• Upålidelige certifikater

• Deaktiver USB-fejlfinding og ukendte kilder

• KRACK-sårbarhed (Key Reinstallation Attacks)

• Indstil låseskærm og fingeraftrykslås for din enhed

Du kan også bruge Din beskyttelsesrapport for at se antallet af operativsystemrisici, som Norton 360 har opdaget i de seneste 30 dage.

Visning af advarsler om enhedssikkerheden og hvordan man skal forholde sig til dem

1. Gå til startskærmen, og start appen Norton 360.

2. Hvis du ser indstillingen Sikkerhed på Norton 360-appens hovedskærm, og tryk derefter på Sikkerhed eller gå til trin 3.

3. Tryk på Sikkerhed til digitale enheder.

4. Afhængigt af din enhedssikkerhedsadvarsel vist nedenfor skal du følge trinene for at løse enhedssikkerhedsadvarslen i overensstemmelse hermed.

Ikke alle advarsler om enhedssikkerhed, der er nævnt nedenfor, er tilgængelige på alle Android-enheder.

Ret USB-fejlfinding er aktiveret

1. I advarslen USB-fejlfinding er aktiveret skal du trykke på Ret nu.

2. På skærmen Udviklermuligheder skal du flytte skydeknappen ved siden af USB-fejlfinding for at slå det fra.

Ret Ukendte kilder er aktiveret

1. I advarslen Ukendte kilder er aktiveret skal du trykke på Ret nu.

2. Afhængigt af Android OS-versionen skal du gøre følgende:

• På Android 7.x eller ældre enheder skal du på skærmen Sikkerhed flytte skydeknappen ved siden af Ukendte kilder for at slå det fra.

• På Android 8.x eller ældre enheder skal du på skærmen Installer ukendte apps flytte skydeknappen ved siden af Tillad fra denne kilde for at slå det fra.

Ret Skærmlås er ikke konfigureret

1. I advarslen Skærmlås er ikke konfigureret skal du trykke på Ret nu.

2. På skærmen Lås markeringen op eller Vælg skærmlås skal du trykke på din foretrukne skærmlåsindstilling og derefter følge anvisningerne på skærmen.

For bedre beskyttelse anbefaler vi, at du konfigurerer skærmlås og vælger, om den skal være baseret på en adgangskode, pinkode eller et mønster.

Ret Skærmlås med fingeraftryk er ikke konfigureret

1. I advarslen Skærmlås med fingeraftryk er ikke konfigureret skal du trykke på Ret nu.

2. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste pinkoden til din enhed, hvis du allerede har angivet en lås til enheden.

3. På skærmen Vælg skærmlås skal du trykke på din foretrukne skærmlåsindstilling og derefter følge vejledningen på skærmen.

Du kan bruge indstillingen Ignorer for at løse en af ovenstående sikkerhedsadvarsler på enheden senere. Stryg op for at få vist advarslen igen Ignorerede risici i bunden af skærmen Enhedssikkerhed, og tryk derefter påVis.

Se rapporten for Sikkerhed til digitale enheder

1. Gå til startsiden, og start appen Norton 360.

2. Nederst på hovedskærmen i Norton 360-appen skal du trykke og trække op Din beskyttelsesrapport.

3. Under Sikkerhed til digitale enheder kan du se antallet af operativsystemrisici, som Norton 360 har registreret.

Jeg har en iOS-enhed

Enhedssikkerhedsfunktionen i din Norton 360-app-advarseler og hjælper med at beskytte din enhed:
  • Opgradering af operativsystem

Norton 360-appen viser en advarsel, når enhedens operativsystem ikke er up to date, og den viser dig også, hvordan du opdaterer operativsystemet til den nyeste version.

Opdateringer af operativsystemet kan indeholde vigtige sikkerhedsrettelser, der er nødvendige for at give den bedst mulige beskyttelse mod de nye trusler. Det er derfor vigtigt, at man altid sørger for at have den nyeste version af operativsystemet installeret på sin enhed.

• Registrering af adgangskode

Norton 360-appen advarer dig, hvis du ikke har angivet en adgangskode til din enhed, for at forhindre uautoriseret adgang til dine personlige oplysninger.

Du kan også bruge Din beskyttelsesrapport til at se antallet af operativsystemrisici, som Norton 360 har opdaget i de seneste 30 dage.

Visning af advarsler om enhedssikkerheden og hvordan man skal forholde sig til dem

1. Gå til startskærmen, og start appen Norton 360.

2. Tryk på Sikkerhed, og tryk derefter på Sikkerhed til digitale enheder.

3. Afhængigt af din enhedssikkerhedsadvarsel vist nedenfor skal du følge trinene for at løse enhedssikkerhedsadvarslen i overensstemmelse hermed.

Sådan gør du, hvis du får en meddelelse om, at koden ikke blev registreret

For bedre beskyttelse anbefaler vi, at du indstiller en adgangskode på en enhed.

Når meddelelsen Der blev ikke registreret nogen adgangskode vises, skal du gøre ét af følgende:

• Tryk på Løs nu, se trinene til at løse problemet, og tryk derefter på Åbn indstillinger > Face ID og adgangskode > Slå adgangskode til > Indstil og bekræft adgangskoden.

• Tryk på Ignorer for at tage stilling til problemet senere. For at få vist meddelelsen igen skal du trykke på Ignorerede risici, der findes nederst på skærmen i Sikkerhed til digitale enheder, og trække den op.

Sådan gør du, hvis du får en meddelelse om, at operativsystemet er forældet

Når meddelelsen OS er forældetvises, skal du gøre ét af følgende:

• Tryk på Løs nu, se trinene til at løse problemet, og tryk derefter på Åbn indstillinger > Generelt > Softwareopdatering > Download og installer.

• Tryk på Ignorer for at tage stilling til problemet senere. For at få vist meddelelsen igen skal du trykke på Ignorerede risici, der findes nederst på skærmen i Sikkerhed til digitale enheder, og trække den op.

Se rapporten for Sikkerhed til digitale enheder

1. Gå til startsiden, og start appen Norton 360.

2. Nederst på hovedskærmen i Norton 360-appen skal du trykke og trække op Din beskyttelsesrapport.

3. Under Sikkerhed til digitale enheder kan du se antallet af operativsystemrisici, som Norton 360 har registreret.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v137722461
Operativsystem iOS