Konfigurer app-sikkerhed og internetsikkerhedsfunktioner i Norton 360-appen på din Android-enhed

Du kan konfigurere funktionerne til app-sikkerhed og internetsikkerhed på din mobile enhed for at hjælpe med at beskytte din enhed mod apps, der indeholder risici og onlinetrusler. De nye funktioner omfatter:

• App Advisor til Google Play : Scanner og fortæller dig, om apps indeholder risici, før du installerer dem fra Google Play.

• Scanning i realtid : Scanner automatisk og beskytter din enhed bedre mod malware og risikable apps.

• Gendannelse af ransomware : Scanner apps for ransomware til skærmlås, der låser din enhed, indtil der foretages en betaling, og krypto-ransomware, der krypterer værdifuldt indhold for at holde din fil som gidsel.

• Safe Web : Registrerer og advarer dig mod skadelige websteder, før du går ind på dem.

• Safe Search : Norton Safe Search viser vurderingen fra Norton Secured for et websted i søgeresultaterne, så du kan identificere og filtrere mistænkelige sider fra dine søgeresultater.

Norton Safe Search giver ikke en sikkerhedsvurdering for betalte søgeresultater (sponsorerede links), og den filtrerer heller ikke potentielt usikre sponsorerede links fra søgeresultaterne.

For at bruge funktionerne App-sikkerhed og Internetsikkerhed, skal du aktivere Norton 360 Service på din enhed. Når du har oprettet App Advisor til Google Play-funktionen på din enhed aktiverer din Norton 360-app automatisk de funktioner, der inkluderer Scanning i realtid, Gendannelse af ransomware og Safe Web.

Du kan også bruge Din beskyttelsesrapport til at se antallet af sikre og ondsindede websteder, som Norton 360 har opdaget i de seneste 30 dage.

Se rapporten for Internetsikkerhed

1. Gå til startsiden, og start Norton 360-appen.

2. Nederst på startsiden i Norton 360-appen skal du trykke og trække op Din beskyttelsesrapport.

3. Under Internetsikkerhed kan du se antallet af sikre og ondsindede websteder, som Norton 360 har registreret.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v137722459
Operativsystem Android
Sidst ændret: 03/06/2021