Få en prøveversion af Norton 360-appbeskyttelsesfunktionerne på din mobilenhed

Når du har downloadet og installeret Norton 360-appen på din mobilenhed, kan du få adgang til en 14-dages prøveperiode for at prøve en af vores tilgængelige planer for beskyttelse af mobilenheder. Den 14-dages prøveperiode i Google Play Store eller App Store kræver en betalingsmetode og aktivering af et årligt abonnement gennem køb i appen.

Få en prøveversion af Norton 360-appbeskyttelsesfunktionerne

1. Gå til startskærmen, og start appen Norton 360.

2. Tryl på Vælg dit abonnement.

3. Stryg og læs abonnementsoplysningerne.

4. Tryk på Abonner nu for at logge ind på enten en 14-dages prøveperiode eller et års tilbud for det abonnement, du valgte.

Det første års tilbud er kun tilgængeligt, hvis du vælger Norton 360 Deluxe-abonnementet.

5. Følg anvisningerne på skærmen for at starte prøveperioden.

Betalingen opkræves i slutningen af din 14-dages prøveperiode. Hvis du ikke ønsker at skulle betale, skal du sørge for at opsige abonnementet inden afslutningen af prøveperioden.

Hvis du vil annullere eller ændre dit abonnement, henvises du til følgende artikel:

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v137722457
Operativsystem Android, iOS