Download og installer Norton 360-appen på din mobilenhed

Du kan downloade og installere Norton 360-appen for at beskytte din mobilenhed og de oplysninger, som den gemmer, mod digitale trusler.

Du kan downloade og installere Norton 360-appen direkte på din mobilenhed eller sende installationsanvisninger i en mail eller en sms til mobilenheden fra en computer. Du kan også scanne QR-koden for at downloade Norton 360-appen på din mobilenhed. Brug en hvilken som helst QR-scanner til at scanne koden.

For at installere Norton 360-appen på en Android-enhed skal du have Android 8.x eller nyere. For at installere Norton 360-appen på en iOS-enhed skal du have iOS 14.x eller nyere.

Jeg bruger en Android-enhed og vil gerne installere Norton 360 app

Hvis du oplever problemer med installationen af Norton 360-appen på din mobilenhed, skal du kontrollere, at den nyeste version af appen Google Play Store og alle de nyeste systemopdateringer er installeret.

1. Start din Google Play Store-app på din Android-enhed, og søg efter Norton 360-appen.

2. Norton 360-app-skærmen, skal du trykke påInstaller.

3. Når installationen er færdig, skal du trykke på Åbn.

4. Læs og accepter licens- og serviceaftalen, anerkend vores generelle fortrolighedserklæring, og tryk derefter på Log ind.

5. Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto, og tryk derefter på Log ind.

6. For at sikre fuldstændig beskyttelse skal du give tilladelse til at fortsætte med at bruge enhedens indstillinger for App-sikkerhed, Internetsikkerhed og Wi-fi-sikkerhed. Tryk på Sikkerhed på hovedskærmen i Norton 360-appen, og tryk derefter på ikonet permission_setup i øverste højre hjørne.

7. På skærmen Konfiguration af tilladelser skal du trykke på Kom i gang og derefter følge anvisningerne på skærmen for at konfigurere og tillade følgende indstillinger.

Anvisningerne kan variere afhængigt af din enhed, enhedens producent og operativsystem.
    • Slå Norton 360 Service til

• Tillad Norton 360 at køre i baggrunden

• Slå Vis over andre apps til

• Tillad Norton 360 adgang til din enheds placering

• Slå placeringsindstillinger til

Jeg er på min iPhone eller iPad, og jeg vil gerne installere Norton 360-appen

1. Start din Apple App Store-app på din iOS-enhed, og søg efter Norton 360-appen.

2. Tryk på HENT eller på downloadikonet i Norton 360-appen.
  3. Når installationen er færdig, skal du trykke på Åbn.

4. Læs og accepter licens- og serviceaftalen, accepter vores generelle fortrolighedserklæring, og tryk derefter på Indløs et abonnement.

5. Gør ét af følgende:

• Tryk på Log ind med Norton-konto, angiv mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto, og tryk derefter på Log ind.

• Hvis du har et eksisterende aktivt Norton-abonnement, der er købt i Apple App Store, skal du derefter trykke på Gendan fra App Store.

Jeg bruger en computer og vil gerne sende anvisninger vedrørende installation af Norton 360-appen på min mobilenhed

1. Log på din konto.

2. Hvis du ikke allerede er logget på din konto, bliver du bedt om at logge på. Indtast din mailadresse og adgangskode, og klik på Log på. Hvis du ikke har en Norton-konto, skal du klikke på Opret en konto og gennemføre tilmeldingsprocessen.

3. I vinduet Kom godt i gang skal du klikke på Download Norton og derefter klikke på Send et downloadlink.

4. Gør et af følgende, afhængigt af dit/dine valg:

• Sådan sender du en mailinvitation – Vælg indstillingen Mail, skriv en mailadresse, du har adgang til på din mobilenhed, og klik på Send. Find, og åbn mailen fra Norton på den mobilenhed, som du vil downloade beskyttelsen på, og tryk på Download nu.
    • Sådan sender du en sms med downloadlinket til din mobil – Vælg SMS, vælg dit land i rullemenuen, og indtast mobilnummeret på den enhed, sms'en med downloadlinket skal sendes til. Klik på Send.

I nogle lande kan du ikke modtage sms'en med downloadlinket med det samme. Modtagelse af sms'er er underlagt Energistyrelsens regulativer om telekommunikation. Hvert land har sine lokale regler for at sende og modtage sms'er. Kontrollér Energistyrelsens websted om begrænsningerne for telekommunikation.

• Hvis du vil kopiere downloadlinket og dele det senere til din mobilenhed – Hvis du ønsker at dele downloadlinket via andre kommunikationsmidler, skal du bruge muligheden Kopier link til at kopiere downloadlinket og dele det senere. Hvis du bliver bedt om at logge på, når du klikker på linket til download, skal du angive mailadressen og adgangskoden til din konto.

5. På skærmen Kom godt i gang skal du trykke på Norton 360 og derefter trykke på Næste.

6. Hvis du har en Android-enhed, omdirigeres du til Norton 360-appen i Google Play Butik. Hvis du har en iOS-enhed, skal du trykke påDownload i App Store for at omdirigere til Norton 360-appen i Apple App Store.

7. Afhængigt af din enhed skal du gøre følgende:

• Hvis du har en Android-enhed, skal du trykke på Installer for at starte installationen.

• Hvis du har en iOS-enhed, skal du trykke på Hent, trykke på Installer og derefter trykke på Færdig.

8. Når installationen er færdig, skal du trykke på Åbn.

9. Læs og accepter licens- og serviceaftalen, anerkend vores generelle fortrolighedserklæring, og tryk derefter på Fortsæt.

Download og installation af Norton 360-appen, der er købt hos en tjenesteudbyder

1. Åbn den mail, som du fik fra din tjenesteudbyder, på din mobilenhed, og tryk derefter på downloadlinket.

Hvis du har modtaget en sms fra din tjenesteudbyder, skal du trykke på URL-linket i sms'en.

2. Hvis du bliver bedt om det, så indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto, og tryk derefter på Log på.

3. Tryk på Hent det på Google Play eller Download i App Store. Du omdirigeres til Norton 360-appen i din Google Play Store eller Apple App Store.

4. Gør følgende:

• Tryk på Installer på din Android-enhed.

• Tryk på Hent, på din iOS-enhed og derefter på Installer.

5. Når installationen er færdig, skal du trykke på Åbn for at åbne Norton 360-appen.

6. Afhængigt af din enhed skal du gøre følgende:

• Hvis du har en Android-enhed: Læs licens- og serviceaftalen, accepter vores generelle fortrolighedserklæring, og tryk derefter på Log ind > Log ind via din tjenesteudbyder. Følg anvisningerne på skærmen.

• Hvis du har en iOS-enhed: Læs licens- og serviceaftalen, accepter vores generelle fortrolighedserklæring, og tryk derefter på Indløs et abonnement > Log ind via din tjenesteudbyder. Indtast navnet på din tjenesteudbyder, og tryk på Næste. Tryk på Fortsæt for at bekræfte din tjenesteudbyder. Følg anvisningerne på skærmen.

Download og manuel installation af Norton 360-appen, der er købt hos en tjenesteudbyder, via Google Play Store eller Apple App Store

Jeg har en Android-enhed

1. Start din Google Play Store-app på din Android-enhed, og søg efter Norton 360-appen.

2. Norton 360-app-skærmen, skal du trykke påInstaller.

3. Når installationen er færdig, skal du trykke på Åbn.

4. Læs licens- og serviceaftalen, anerkend vores generelle fortrolighedserklæring, og tryk derefter på Indløs et abonnement.

5. Tryk på Angiv en partnerkode.

6. Indtast en gyldig partnerkode, som du har modtaget fra din tjenesteudbyder, tryk på Næste.

7. Tryk på Fortsæt for at bekræfte din tjenesteudbyder.

8. Indtast legitimationsoplysningerne til din Norton-konto for at fuldføre installationen.

Jeg har en iOS-enhed

1. Start din Apple App Store-app på din iOS-enhed, og søg efter Norton 360-appen.

2. Tryk på HENT eller på downloadikonet i Norton 360-appen.
  3. Når installationen er færdig, skal du trykke på Åbn.

4. Læs licens- og serviceaftalen, anerkend vores generelle fortrolighedserklæring, og tryk derefter på Indløs et abonnement.

5. Tryk på Log på med din tjenesteudbyder.

6. Indtast navnet på din tjenesteudbyder, og tryk på Næste.

7. Tryk på Fortsæt for at bekræfte din tjenesteudbyder.

8. Afhængigt af din tjenesteudbyder skal du muligvis indtaste dine legitimationsoplysninger til din Norton- eller tjenesteudbyderkonto for at fuldføre installationen.

Video: Sådan downloader og installerer du Norton 360-appen på en Android-enhed

Video: Sådan downloader og installerer du Norton 360-appen på en iOS-enhed

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v137722267
Operativsystem Android;iOS
Sidst ændret: 13/02/2024