Systemkrav til installation og konfiguration af Norton™ LifeLock™ -beskyttelse

For at kunne installere og brug følgende Norton™ LifeLock™ -beskyttelse skal din enhed som minimum opfylde følgende krav:

* Kun til personligt brug eller i husstanden. Har du problemer med at tilføje en enhed? Kontakt vores kundeservice og support.

1 Visse beskyttelsesfunktioner kan ikke bruges i Microsoft Internet Explorer 10.0 og nyere.

2 Efterhånden som det stilles til rådighed af Symantec i din abonnementsperiode.

3 Understøtter nuværende udgaver samt de seneste større udgivelser til 32-bit.

4 Nuværende og tidligere versioner.

5 Visse funktioner i andre browsere understøttes ikke.

6Understøtter ikke Metro-browseren.

7 Norton™ Family Forældrestyring understøttes ikke på disse Android-enheder:

• Huawei

• Amazon-enheder (Kindle/Fire)

Du finder flere oplysninger i Enhedsproducenter eller modeller, som ikke understøttes af Norton Family.

8 Hvis du vil vide alt om, hvad børnene ser online, skal du bede dem om kun at bruge Norton™ Family-browseren.

9Læs mere om forbedret overvågning i Installer en profil på dit barns iOS-enhed.

10Funktioner til overvågning af sms'er og opkaldsblokering er i øjeblikket deaktiveret på Android. Læs mere under Vigtig opdatering af Norton Familys SMS- og opkaldsfunktion.

11 Skal som minimum opfylde operativsystemkravene for Windows 7, Windows 8/8.1 og Windows 10. Windows 10 S er ikke understøttet

12 Produktfunktionerne kan ikke anvendes med Windows 8-startskærmen.

13 Brugeren skal selv oprette en konto hos en internetudbyder og er ansvarlig for betaling af internet- og telefongebyrer.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v133891548
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 29/08/2019