Konfiguration af Internet Security i Norton 360-appen på din iOS-enhed

Når du har opdateret iOS til version 15.0 eller nyere, er funktionen Internet Security muligvis deaktiveret. Løsningen på problemet findes i artiklen Løsning af problemet, når Norton Internet Security er deaktiveret efter opdatering af iOS til version 15.0 eller nyere

Internet Security til iOS fungerer i alle iOS-browsere. Når Internet Security er aktiveret, registrerer og advarer Norton 360-appen dig mod skadelige websteder, før du går ind på dem. Du kan også bruge Din beskyttelsesrapport til at se antallet af sikre og ondsindede websteder, som Norton 360 har opdaget i de seneste 30 dage.

Konfiguration af Internet Security

1. Gå til startskærmen, og start appen Norton 360.

2. Tryk på Sikkerhed, og tryk derefter på Internetsikkerhed.

3. Tryk på Konfigurer nu.

4. Hvis du bliver spurgt, om du vil tilføje VPN-konfigurationerne, skal du trykke på Tillad.

5. Følg anvisningerne på skærmen.

Aktivér Internet Security

1. Gå til startsiden, og start appen Norton 360.

2. Tryk på Sikkerhed, og tryk derefter på Internetsikkerhed.

3. Aktivér Safe Web ved at flytte på skydeknappen.

Se rapporten for Internetsikkerhed

1. Gå til startsiden, og start Norton 360-appen.

2. På startskærmen i Norton 360-appen skal du trykke og trække op Din beskyttelsesrapport.

3. Under Internetsikkerhed kan du se antallet af sikre og ondsindede websteder, som Norton 360 har registreret.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v137888268
Operativsystem iOS