Læs mere om alternativer til funktionerne til backup af kontakter og tyverisikring i Norton Mobile Security til iOS

Den nye Norton Mobile Security 1.x-app til iOS, der erstatter Norton Mobile Security 3.x-appen til iOS, har ikke funktionen til backup af kontakter og en tyverisikringsfunktion. Efter udfasningen af Norton Mobile Security 3.x til iOS findes disse funktioner hellere ikke længere på Mit Norton-portalen.

Hvis du bruger disse funktioner til at tage backup af dine kontakter og finde din iPhone® eller iPad®, kan du overveje disse alternative løsninger:

Backup af kontakter

Dine kontakter, der sikkerhedskopieres på din iOS-enhed, vil efter d. 31. maj 2019 ikke længere være tilgængelige på Mit Norton-portalen. Du kan i stedet tage backup af dine kontakter vha. iCloud-backupfunktionen på iOS-enheden.

Du kan læse mere om at gemme backup af dine kontakter i iCloud i denneApple Support-artikel.

Hvis du tidligere har taget backup af dine iPhone®-kontakter ved hjælp af Norton Mobile Security, kan du gendanne denne backup til en AndroidTM-enhed. Backup af kontakter, der er taget på en Android-enhed, vil fortsat være tilgængelige på Mit Norton-portalen efter 31. maj 2019. Du kan læse mere i Gendannelse af kontakter med Norton Mobile Security.

Tyverisikring

Som en alternativ løsning til tyverisikringsfunktionen i Norton Mobile Security til iOS kan du bruge "Find min iPhone"-funktionen i iOS. Hvis din iPhone eller iPad bliver væk, kan du bruge denne funktion til at finde den på kortet. Funktionen gør det også muligt at låse enheden eller slette alle data på den via fjernadgang.

Du kan læse mere om "Find min iPhone"-funktionen i denne Apple Support-artikel.

Vil du vide mere?

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v131031298
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 03/06/2019