Meddelelse om udfasning af Norton Mobile Security 3.x til iOS

Med Norton-løsninger stræber vi efter at levere branchens førende og mest værdifulde og relevante sikkerhed til at beskytte dine enheder og personlige oplysninger. Vi gennemgår jævnligt vores portefølje af sikkerhedsløsninger og -funktioner for at sikre, at de opfylder disse kriterier.

Som et resultat af denne porteføljevurdering har vi besluttet at lade Norton Mobile Security 3.x udgå. Fra den 31. marts 2019 vil Norton Mobile Security 3.x ikke længere være tilgængelig og vil ikke blive understøttet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v130789495_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem iOS
Sidst ændret: 29/03/2019