Få mere at vide om det høje dataforbrug, der vises for Norton Security til iOS

Når funktionen Webbeskyttelse er aktiveret i Norton Security, tæller iOS-dataforbrugsstatistikken fejlagtigt dataforbruget dobbelt. Det tillægger dataforbruget til både ophavs-appen og til Norton Security. Dette er et kendt iOS-problem, der er blevet observeret med flere apps, der overvåger netværkstrafik, såsom firewall- og VPN-apps.

Når funktionen Webbeskyttelse i Norton Security er aktiveret, overvåger den al internettrafik på enheden. Da Norton Security behandler enhver netværkspakke, der stammer fra enhver app, som har adgang til internettet, tillægger iOS den samlede internetadgangstid for en hvilken som helst app til Norton Security. Denne adfærd resulterer i et uhensigtsmæssigt højt dataforbrug, der tilskrives Norton Security i dataforbrugsstatistikken. Det faktiske dataforbrug for Norton Security er langt mindre end det, der vises.

Derudover forbliver mængden af data, som transmitteres over (udbyder-/wi-fi-) netværket stort set uændret og forårsager ikke nogen væsentlig stigning i dataafgifterne fra tjenesteudbydere. Tjenesteudbydere overvåger dataforbruget baseret på brugersessioner, og opkræver ikke baseret på dataforbrugsstatistikker i iOS.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v130715802_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem iOS
Sidst ændret: 19/12/2018