Ret forkert status for wi-fi- eller mobildata, når der køres Norton Mobile Security til iOS med Webbeskyttelse aktiveret

Når du tilslutter din iOS-enhed til et VPN-netværk, kan det muligvis ikke genkende netværksstatusændringen fra wi-fi til mobildata eller omvendt i meddelelsesområdet. Dette ses nogle gange generelt i iOS med en hvilken som helst VPN-forbindelse og gælder ikke kun Norton Mobile Security til iOS.

Du kan løse problemet ved at slå Flyfunktion til og fra på din iOS-enhed.

Slå Flyfunktion til og fra

1. Stryg opad fra kanten af enhedens skærm for at få vist Kontrolcenter.

På iPhone X eller nyere eller iPad med iOS 12 eller nyere skal du stryge nedad fra øverste højre hjørne af skærmen for at få vist Kontrolcenter.

2. I Kontrolcenter skal du trykke på flyikonet for at slå Flyfunktion til.

3. Vent i mindst 10 sekunder, og tryk så på flyikonet igen for at slå Flyfunktion fra.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v129903722_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem iOS
Sidst ændret: 10/04/2019