Få mere at vide om det høje batteriforbrug, der vises for Norton Security til iOS

Batteriforbrugsstatistikker i iOS-indstillingerne beregnes ved hjælp af en algoritme, der tager hensyn til flere faktorer, herunder radio eller mobildataforbrug, som en app initierer.

Når funktionen Webbeskyttelse i Norton Security er aktiveret, overvåger den al internettrafik på enheden. Da Norton Security behandler enhver netværkspakke, der stammer fra enhver app, som har adgang til internettet, tillægger iOS den samlede internetadgangstid for en hvilken som helst app til Norton Security. Denne adfærd resulterer i et uhensigtsmæssigt højt batteriforbrug, der tilskrives Norton Security i batteriforbrugsstatistikken. Det faktiske batteriforbrug for Norton Security er langt mindre end det, der vises.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v129651410_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem iOS
Sidst ændret: 17/12/2018