Få mere at vide om det høje batteriforbrug, der vises for Norton Mobile Security til iOS

Batteriforbrugsstatistikker i iOS-indstillingerne beregnes ved hjælp af en algoritme, der tager hensyn til flere faktorer, herunder radio eller mobildataforbrug, som en app initierer.

Når funktionen Webbeskyttelse i Norton Mobile Security er aktiveret, overvåger den al internettrafik på enheden. Da Norton Mobile Security behandler enhver netværkspakke, der stammer fra enhver app, som har adgang til internettet, tillægger iOS den samlede internetadgangstid for en hvilken som helst app til Norton Mobile Security. Denne adfærd resulterer i et uhensigtsmæssigt højt batteriforbrug, der tilskrives Norton Mobile Security i batteriforbrugsstatistikken. Det faktiske batteriforbrug for Norton Mobile Security er langt mindre end det, der vises.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v129651410
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 03/06/2019