Visning af advarsler om operativsystemet i Norton Security til iOS, og hvordan man skal forholde sig til dem

Norton Security til iOS sælges ikke i alle lande. Når og hvis appen kan købes i dit land, vil du kunne hente den i App Store.

Norton Security-appen viser en advarsel, når enhedens operativsystem ikke er up to date, og den viser dig også, hvordan du opdaterer operativsystemet til den nyeste version.

Opdateringer af operativsystemet kan indeholde vigtige sikkerhedsrettelser, der er nødvendige for at give den bedst mulige beskyttelse mod de nye trusler. Det er derfor vigtigt, at man altid sørger for at have den nyeste version af operativsystemet installeret på sin enhed.

Visning af advarsler om operativsystemet, og hvordan man skal forholde sig til dem

1. Start Norton Security-appen på enheden.

2. Nederst på skærmen vil der over ikonet Enhed være et mærke med tallet 1 .

3. Tryk på Enhed.

4. Gør et af følgende:

• Tryk på Flere oplysninger for at se en vejledning i, hvordan du kan opdatere enhedens operativsystem til den nyeste version.

• Tryk på Ignorer, hvis du vil opdatere operativsystemet på et senere tidspunkt. For at se advarslen igen skal du trykke på Ignorerede advarsler på skærmbilledet Enhed og derefter trykke på Vis.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127668429_nms_app_da_dk
Operativsystem  iOS
Sidst ændret: 26/09/2018