Visning af advarsler om Wi-fi-sikkerhed i Norton Security til iOS, og hvordan man skal forholde sig til dem

Funktionen Wi-fi-sikkerhed scanner det trådløse netværk, som din enhed har forbindelse til, og holder øje med følgende:

• SSL-stripping

• SSL-dekryptering

• Indholdsmanipulering

• Mistænkelig netværkshardware

• Omdømme af hotspots

Wi-fi-sikkerhed udfører automatisk en sikkerhedskontrol, hver gang du opretter forbindelse til et wi-fi-netværk, og kommer med forslag til løsning af de problemer, den opdager.

Visning af advarsler om wi-fi-sikkerheden og hvordan man skal forholde sig til dem

1. Start Norton Security-appen på enheden.

2. Tryk på Sikkerhed nederst på skærmen. Vent, til kontrollen af wi-fi-sikkerheden er gennemført.

3. Hvis funktionen Wi-fi-sikkerhed registrerer nogen sikkerhedsrisici på det trådløse netværk, skal du læse anvisningerne på skærmen, så du kan rette fejlene.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v127668426_nms_app_da_dk
Operativsystem  iOS
Sidst ændret: 09/01/2019